Affiniteitsprogramma

Is het jouw uitdaging om klanten aan je merk te binden? Wil je de klantbeleving en de klantwaarde vergroten? Met een affiniteitsprogramma inspireer je de klant en bouw je aan een sterkere binding door middel van extra services en privileges. Zo creëer je ambassadeurs en loyale klanten voor je merk of bedrijf!

Beïnvloeden van klantgedrag

Door de inzet van onderscheidende en waardevolle benefits voor de klant wordt gewenst gedrag gestimuleerd. Bij een affiniteitsprogramma wordt met name ingespeeld op de emotionele beloningsmechanismen. Emotionele beloningsmechanismen spelen hierbij in op de intrinsieke motivatie van de klant. Dit zorgt ervoor dat gedrag wordt beïnvloed vanuit plezier, interesse, nieuwsgierigheid of persoonlijke ontwikkeling.

Dunck helpt jou een affiniteitsprogramma neer te zetten dat zich onderscheid van de concurrent. Als loyalty specialist helpen wij jou met de creatie, implementatie en beheer van jouw loyalty programma. Op basis van een succesmeting kunnen we continu blijven sturen, met het doel om meer loyale klanten te behalen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw programma een succes wordt!

Affiniteitsprogramma - engagementprogramma
engagementprogramma

Affiniteitsprogramma platform van Dunck.

Als loyalty specialist bieden wij  het Dunck loyalty platform. Dankzij dit loyalty platform heb je een volledig beeld in de deelnemers van jouw affiniteitsprogramma. Het is een eenvoudige manier om klantdata te verzamelen en om volledig inzicht te krijgen van jouw klanten. Op basis van deze data kun je effectieve multi-channel campagnes opzetten.

Het loyalty platform maakt het mogelijk om eenvoudig segmentaties toe te passen en op basis van deze informatie kun je marketingcampagnes opzetten toegespitst op jouw doelgroep. Door deze gegevens kun je je affiniteitsprogramma continu bijsturen. Uiteraard met het doel om loyale klanten te behouden!

 

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Affiniteitsprogramma

Vakbond FNV wilde een loyaliteitsprogramma gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het doel: de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten. Wij ontwikkelden en implementeerden Ledenvoordeel FNV. Een loyaliteitsprogramma waarbij leden continu voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor loyaliteit meten, evaluatie en doorontwikkeling van het customer loyalty programma.

Inmiddels is 85% van de leden bekend met het loyaliteitsprogramma en de voordelen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Dunck: dé affiniteitsprogramma specialist

Sinds 2002 zijn wij de meest complete loyalty specialist van Nederland. Wij bieden volledige loyaliteitsprogramma’s en campagnes aan van A tot Z. Dat betekent dat we vanaf de eerste fase met jou meedenken. We starten met een creatief concept, wat we uiteindelijk omzetten in een gedegen loyaliteitsprogramma. We verzorgen uiteraard de implementatie en beheren volledig de programma’s. Dankzij een breed scala aan opdrachtgevers uit veel verschillende sectoren, zijn wij in staat om jouw doelgroep te bereiken met het juiste loyalty programma. Van klant tot lid, van donateur tot abonnee. Wij kennen de weg naar een succesvol loyalty programma.

Waarom starten met een affiniteitsprogramma?

We komen graag met je in contact

Wil jij graag meer loyale klanten aan jouw bedrijf of merk binden? Als loyalty specialist kijken we samen met jou graag naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf of merk. Neem gerust contact op met onze loyalty specialisten. We bespreken samen de mogelijkheden.

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens. Meer weten? Bekijk ons privacystatement.

Meer informatie over loyaliteitsprogramma

Lees hier alles wat je moet weten over een loyaliteitsprogramma van Dunck.

Je bent op zoek naar een affiniteitsprogramma voor het behouden van bestaande klanten en het creëren van ambassadeurs. Als loyalty specialist helpen wij jou met het opstarten van dergelijke loyaliteitsprogramma’s. Samen met jou willen wij een diepgaande emotionele binding creëren met jouw klanten, met het doel om hen ambassadeurs te maken van jouw merk.

Dankzij ons innovatieve platform krijg jij volledig inzicht in de klantgegevens, zodat je jouw affiniteitsprogramma daar volledig op kunt sturen. Met behulp van deze data kun je de marketingcampagnes volledig laten aansluiten bij de wensen van jouw klanten. Het implementeren van beheren van het programma wordt daardoor een stuk eenvoudiger.

Wil je meer weten over een loyaliteitsprogramma?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.