Ambassadeur campagnes

De aanbeveling van klanten verhoogt de betrouwbaarheid van jouw organisatie aanzienlijk. Je wilt weten wie jouw ambassadeurs zijn en het hen zo makkelijk mogelijk maken. Zo worden deze promotors nog waardevoller voor jouw organisatie.

Methodiek

Met klantonderzoeken en data-analyse brengen we de ambassadeurs in kaart. Welk type ambassadeur heb je en hoe kan je ze identificeren. We ontwikkelen campagnes die passen bij jouw organisatie. Dit zijn enerzijds beloningscampagnes waarbij promotors specifieke waardering krijgen. Anderzijds campagnes om ze te faciliteren. Sympathiek en gemakkelijk uit te voeren of gewoon leuk om aan mee te doen.

Resultaat

Je hebt inzicht in je ambassadeurs. Je krijgt een hechtere relatie met deze trouwste klanten van je organisatie. Ze dragen nog actiever bij aan het creëren van nieuwe klantrelaties. Ambassadeurs worden nog waardevoller. We kunnen implementeren en beheren, inclusief succesmeting en doorontwikkeling.

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd:

Hulp nodig bij jouw loyaliteitsprogramma?

Ben je op zoek naar een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma? Neem dan contact op met Leon. Samen met jou kijkt hij naar de mogelijkheden voor een geschikt loyaliteitprogramma. Als je wil weten hoe wij omgaan met jouw gegevens, bekijk dan ons privacy statement.

ambassadeur campagnes