Charity Support Score

Jij weet als geen ander hoe belangrijk loyaliteit onder je donateurs is. Je wilt succesvolle verbeteringen doorvoeren in jouw loyaliteitsaanpak en bent op zoek naar een onderzoeksmethode wat afgestemd is op jouw doelgroep. Dunck heeft speciaal voor goede doelen de Charity Support Score (CSS) ontwikkeld.

CSS: hét instrument om donateursloyaliteit te meten

De Charity Support Score is een uniek en bewezen onderzoeksmethodiek voor goede doelen. Met de CSS wordt loyaliteit op verschillende dimensies in kaart gebracht en gelinkt aan CSS branche informatie. Doordat scores zijn afgezet tegen benchmarkcijfers krijg je extra grip op donateursloyaliteit en krijg je een volledig beeld van de loyaliteitsattitude van je donateurs.

Samen met Dunck verbeter jij je loyaliteitsaanpak op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Vervolgens formuleren wij samen met jou vervolgstappen voor het behouden van je donateurs op lange termijn.

Charity Support Score

Wij hebben CSS metingen gedaan voor:

De benchmark bekijken?

Ieder jaar voert Dunck een benchmark onderzoek uit onder goede doelen. Op deze manier wordt de CSS inzichtelijk en kunnen organisaties inzicht krijgen in waar zij staan met donateursloyaliteit. Het nieuwste CSS rapport (2019) is uit.