Data analyse

Je beschikt over een grote hoeveelheid klantdata. Met deze data wil je op eenduidige wijze inzicht krijgen in het loyaliteitsgedrag van jouw klanten. Onze specialisten voeren de juiste analyses voor je uit en rapporteren helder

Methodiek

Een uitstroomanalyse geeft inzicht in welke klanten op welke momenten uitstromen, om zo de levenscyclus van klanten te kunnen optimaliseren. Tevens kunnen we een voorspellend churnmodel ontwikkelen en integreren in jouw data. Bij de analyse van klantwaarde weet je hoeveel een klant op welk moment waard is. Aanvullende segmentatie geeft daarbij een goed beeld van specifieke groepen klanten. Aansluitend geven we advies hoe je jouw klanten effectiever kunt benaderen.

Resultaat

Aan de hand van de analyses krijg je inzicht in en grip op het klantgedrag, de klantwaarde, de klantbehoeften en de mate van relatiebereidheid van jouw klanten. Het gevolg: een loyaliteitsstrategie met een gerichte klantbenadering en effectieve campagnes en/of programma’s die helemaal aansluiten op jouw klanten.

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd:

Hulp nodig bij jouw loyaliteitsprogramma?

Ben je op zoek naar een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma? Neem dan contact op met Leon. Samen met jou kijkt hij naar de mogelijkheden voor een geschikt loyaliteitprogramma. Als je wil weten hoe wij omgaan met jouw gegevens, bekijk dan ons privacy statement.

ambassadeur campagnes