Engagementprogramma

Ben jij op zoek naar meer loyale klanten? Wil je dat de klant jouw merk ziet als een voorbeeld voor anderen?  Met een engagementprogramma maak je van je eigen klanten ambassadeurs voor jou merk of bedrijf. Door middel van extra service en voorrecht inspireer je de klant en bouw je aan emotionele binding.

Affiniteitsprogramma - engagementprogramma

Motiveer je klant

Emotionele beloningsmechanismes zijn gericht op de intrinsieke motivatie van een klant.  Motivatie wordt beïnvloed vanuit plezier, interesse, nieuwsgierigheid of persoonlijke ontwikkeling. Bij een engagementprogramma zorgen we er samen voor dat het gewenst gedrag van jouw klant wordt gestimuleerd door inzet van onderscheidende en waardevolle benefits.

Dunck zorgt ervoor dat jouw engagementprogramma zich onderscheid van je concurrent. Onze loyalty experts ondersteunen jou met de creatie, implementatie en beheer van een sterk engagementprogramma.  Met diverse succesmetingen zullen we de campagne voortdurend blijven doorontwikkelen en waar nodig bijsturen.

Dunck platform voor jouw engagementprogramma

Dunck biedt speciaal voor jouw engagementprogramma het Dunck loyalty platform. In het platform heb je volledig inzicht in de deelnemers van jouw loyalty programma. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je klanten en kan je op een eenvoudige manier klantdata verzamelen.

Door segmentaties toe te passen kun je in het platform marketingcampagnes bouwen die je continue kunt bijsturen gericht op jouw doelgroep. Uiteraard om ervoor te zorgen dat de klant zich verbonden voelt met jouw bedrijf of merk!

engagementprogramma

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Loyaliteitsprogramma B2C - klantenkaart - Loyalty Marketing

Vakbond FNV wilde een loyaliteitsprogramma gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het doel: de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten. Wij ontwikkelden en implementeerden Ledenvoordeel FNV. Een loyaliteitsprogramma waarbij leden continu voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor loyaliteit meten, evaluatie en doorontwikkeling van het customer loyalty programma.

Inmiddels is 85% van de leden bekend met het loyaliteitsprogramma en de voordelen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Dunck: dé engagementprogramma specialist

Sinds 2002 zijn wij als loyalty specialist de meest complete aanbieder van loyaliteitsmarketing oplossingen in Nederland. We verzorgen complete loyaliteitsprogramma’s en campagnes. Van creatief concept tot implementatie, beheer en loyaliteit meten.

Onze klanten zijn actief in veel diverse sectoren en hebben veel verschillende doelgroepen, van lid tot abonnee en van klant tot donateur. Ons brede klantportfolio stelt ons daarom in staat meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken voor een succesvol customer loyalty programma!

Waarom starten met een engagementprogramma?

Wat klanten over ons zeggen

Meer informatie over loyaliteitsprogramma

Lees hier alles wat je moet weten over een loyaliteitsprogramma van Dunck.

Je wilt graag meer loyale klanten en ambassadeurs creëren voor jouw engagementsprogramma. Dunck helpt jou met het opstarten van een programma dat zich onderscheid van je concurrent. We zorgen samen met jou dat de klant zich meer verbonden voelt met jouw merk.

Dankzij ons innovatieve platform krijg jij volledig inzicht in de klantgegevens, zodat je jouw engagementprogramma daar volledig op kunt sturen. Met behulp van deze data kun je de marketingcampagnes volledig laten aansluiten bij de wensen van jouw klanten. Het implementeren van beheren van het programma wordt daardoor een stuk eenvoudiger.

Wil je meer weten over een engagementprogramma?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.