Hoe we werken

Onze bewezen methodiek

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een methodische aanpak ontwikkeld voor het realiseren van succesvolle loyaliteitsoplossingen. Afhankelijk van het vraagstuk passen we deze in zijn geheel of gedeeltelijk toe.

loyaliteits inzichten - bewezen methodiek

1. Analyse

Inzichten vormen het fundament om fact-based aan de slag te gaan met Loyalty Marketing. Hiervoor voeren we klantonderzoeken uit en doen we data-analyses. Dunck zorgt voor waardevolle en betrouwbare inzichten.

2. Advies

Op basis van inzichten geven we onafhankelijk advies over de inzet en invulling van Loyalty Marketing oplossingen. Dit stelt jouw organisatie in staat om de juiste beslissingen te nemen. Van pragmatische tips tot slimme strategieën en creatieve concepten. Dunck heeft het allemaal in huis.

bewezen methodiek
bewezen methodiek

3. Creatie

Van advies naar praktijk begint bij creatie. Wij ondersteunen bij het creëren van de onderdelen van diverse Loyalty Marketing oplossingen. Dit betreft bijvoorbeeld het uitwerken van aansprekende communicatiemiddelen. Van design tot concreet uitgewerkte webpagina of campagne. Dunck ontzorgt waar nodig.

4. Implementatie

De implementatie van Loyalty Marketing oplossingen is vaak technisch van aard. Wij zorgen ervoor dat je het beste haalt uit beschikbare technologieën. Waar mogelijk door efficiënt gebruik te maken van jouw eigen systemen in combinatie met ons Loyalty Platform of de technologieën van onze partners. Dunck regelt het voor je.

bewezen methodiek
bewezen methodiek

5. Support

Om het maximale uit jouw Loyalty Marketing oplossingen te halen bieden we ondersteuning in de dagelijkse praktijk. Zo kun je er op vertrouwen dat alles gaat zoals het hoort. Van strategisch meedenken tot volledige operationele uitvoering. Dunck is er altijd voor je.

Onze aanpak is bewezen succesvol geweest voor onder meer:

Loyalty Abonnement

Heb je voor korte of langere tijd (extra) expertise nodig op het gebied van Loyalty Marketing? Specialisten die met je meedenken? Of werk uit handen nemen? Dan is ons Loyalty Abonnement iets voor jou.

Met het Loyalty Abonnement ondersteunen wij jouw organisatie voor een vast aantal uur per maand bij loyalty marketing projecten en activiteiten. Zo helpen we jou om de loyaliteit van jouw klanten continu te blijven verbeteren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?