Loyaliteitsprogramma B2C

Jij wilt weten wie je klanten zijn en wat ze doen. Met deze kennis wil je een relatie met je klanten opbouwen met maar één doel: loyale klanten. Wil je dat jouw klanten vaker kopen, meer besteden of juist langer blijven? Of wil je jouw klanten omtoveren tot echte fans van jouw merk? Ga dan aan de slag met een loyaliteitsprogramma.

Hét instrument voor loyale klanten

Customer loyalty specialist Dunck helpt jou met het verhogen van de klantloyaliteit. Samen met jou gaan wij aan de slag met de creatie van een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma. Jouw loyaliteitsprogramma wordt volledig op maat gemaakt en sluit dus naadloos aan op de unieke uitdagingen waar jij voor staat. Van creatief concept tot implementatie, en van beheer tot structureel loyaliteit meten: wij staan voor je klaar.

Ons innovatieve loyaliteitsprogramma platform stelt jou in staat om aan de juiste knoppen te draaien. Start een nieuw communicatiekanaal, ontwikkel 1-op-1 klantstrategieën of bedenk kortlopende loyaliteitscampagnes voor direct resultaat. Het platform biedt tools om de merkbeleving door speciale engagementcampagnes te verhogen en waardevolle klantdata te verzamelen. Aan de hand daarvan kunnen we klantloyaliteit meten. Welk doel jouw loyaliteitsprogramma ook heeft, het is allemaal mogelijk met ons platform.

Ledenvoordeel FNV - Voordeelprogramma

Loyaliteitsprogramma oplossingen

Als loyalty specialist bieden wij allerlei soorten loyaliteitsprogramma’s aan. De onderstaande loyaliteitsprogramma’s behoren tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

Spaarprogramma

Een loyaliteitsprogramma dat direct gewenst gedrag stimuleert met het sparen van punten.

Voordeelprogramma

Een loyaliteitsprogramma dat wordt gedreven door voordeel, voorrang en voorrecht.

Engagementprogramma

Een loyaliteitsprogramma gericht op merkbeleving en engagement.

Dunck: dé loyalty specialist

Sinds 2002 zijn wij als loyalty specialist de meest complete aanbieder van loyaliteitsmarketing oplossingen in Nederland. We verzorgen complete loyaliteitsprogramma’s en campagnes. Van creatief concept tot implementatie, beheer en loyaliteit meten.

Onze klanten zijn actief in veel diverse sectoren en hebben veel verschillende doelgroepen, van lid tot abonnee en van klant tot donateur. Ons brede klantportfolio stelt ons daarom in staat meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken voor een succesvol customer loyalty programma!

Waarom een loyaliteitsprogramma opzetten?

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Loyaliteitsprogramma B2C - klantenkaart - Loyalty Marketing

Vakbond FNV wilde een loyaliteitsprogramma gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het doel: de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten. Wij ontwikkelden en implementeerden Ledenvoordeel FNV. Een loyaliteitsprogramma waarbij leden continu voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor loyaliteit meten, evaluatie en doorontwikkeling van het customer loyalty programma.

Inmiddels is 85% van de leden bekend met het loyaliteitsprogramma en de voordelen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd:

Hulp nodig bij jouw loyaliteitsprogramma?

Ben je op zoek naar een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma? Neem dan contact met ons op. 

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens. Meer weten? Bekijk ons privacystatement.

ambassadeur campagnes

Bekijk ons loyalty marketing blog

Onze loyalty specialisten delen graag hun kennis en ervaringen op het gebied van loyalty marketing. Bekijk snel onze blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over loyaliteitsprogramma’s en klantenbinding. 

Of bekijk onze downloads

Wij delen graag onze kennis. Bekijk onze e-books, whitepapers en andere handige tools. We helpen jou graag meer inzicht te krijgen in loyaliteitsprogramma’s en klantenbehoud!

Meer informatie over loyaliteitsprogramma

Lees hier alles wat je moet weten over een loyaliteitsprogramma van Dunck.

 

Je wil graag een effectief loyaliteitsprogramma starten en loyale klanten ontwikkelen. Geen luchtkasteel maar een echt succesvol loyaliteitsprogramma. Geen dertien in een dozijn, maar een speciaal loyaliteitsprogramma dat het verschil maakt. Als loyaliteitsprogramma specialist gaan wij voor loyale klanten die een unieke klantbeleving ervaren. Een klantbeleving die aansluit bij jouw organisatie.

 

Een loyaliteitsprogramma wordt op maat gemaakt en sluit naadloos aan op de uitdaging van jouw organisatie. Door ons innovatieve loyaliteitsprogramma platform wordt het mogelijk snel en eenvoudig een loyaliteitsprogramma te ontwikkelen en te implementeren. Dankzij 17 jaar ervaring in loyaliteitsmarketing beschikt Dunck over ruime kennis in het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma’s voor verschillende sectoren.

 

Een loyaliteitsprogramma dat gericht is op consumenten moet anders ingestoken worden dan een programma voor de zakelijk markt. Een loyaliteitsprogramma voor consumenten is gericht op gemak voor de klant. Consumenten zien graag direct klantvoordeel en verwachten geen moeilijke processen.. Het loyaliteitsprogramma platform van Dunck is gericht op 1-op-1 klantcontent en kan multichannel ingezet worden.