Loyaliteitsprogramma

Ben jij op zoek naar een loyaliteitsprogramma dat zorgt voor loyale klanten? Dunck ontwikkelt, implementeert en beheert succesvolle loyaliteitsprogramma’s voor zowel de B2C als B2B. Onze programma’s zorgen aantoonbaar voor meer klantinzicht, nieuwe klanten, hogere klantwaarde en meer engagement.

Wij zorgen voor loyale klanten!

Loyalty specialist Dunck helpt jou met het ontwikkelen, implementeren en beheren van een succesvol loyaliteitsprogramma. Samen met jou zorgen wij voor een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma. Het loyaliteitsprogramma wordt volledig afgestemd op de businesscontext van jouw organisatie en sluit dus naadloos aan op de unieke uitdagingen waar jouw organisatie voor staat. Van creatief concept tot implementatie, en van beheer tot structureel stimuleren van klantloyaliteit. Wij staan voor je klaar.

Onze loyaliteitsprogramma oplossingen

Als loyalty specialist bieden wij loyaliteitsprogramma’s aan voor verschillende doelgroepen. De onderstaande loyaliteitsprogramma’s behoren tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

Een loyaliteitsprogramma dat gericht is op de beïnvloeding van consumentengedrag.

Een loyaliteitsprogramma dat gericht is op de beïnvloeding van zakelijke relaties.

Deze bedrijven gingen je voor:

Onze bewezen en succesvolle aanpak

Van tekentafel tot succes in de praktijk. Zo zorgen wij voor een onderscheidend en succesvol loyaliteitsprogramma.

Analyse

Onze aanpak start met het verkennen van de huidige wereld. Dit zorgt voor de juiste inzichten om het loyaliteitsprogramma op te baseren. Een onderscheidend en succesvol programma sluit naadloos aan bij de organisatie, doelen, markt en natuurlijk jouw klanten.

Concept

Op basis van alle inzichten, ideation en jarenlange ervaring werken we in deze fase het Loyalty Concept uit. Het concept omvat alle elementen die voor een succesvol loyaliteitsprogramma zorgen. We zorgen voor een optimale klantbeleving en maximaal resultaat.

Creatie

Van concept naar praktijk begint bij creatie. Wij ondersteunen bij de ontwikkeling van alle benodigde onderdelen. Denk aan het uitwerken van aansprekende communicatie middelen. Van design tot uitgewerkte websites, campagnes of content. Dunck ontzorgt waar nodig.

Implementatie

De implementatie is vaak technisch van aard. Wij zorgen ervoor dat je het beste haalt uit beschikbare technologieën. Waar mogelijk door efficiënt gebruik te maken van jouw eigen systemen in combinatie met ons MyLoyalty Platform. Dunck regelt het voor je.

Support

Om het maximale uit jouw loyaliteitsprogramma te halen bieden we ondersteuning in de dagelijkse praktijk. Zo kun je er op vertrouwen dat alles gaat zoals het hoort. Van strategisch meedenken, de volledige operationele uitvoering, succesmeting en doorontwikkeling. Dunck is er altijd voor je.

MyLoyalty: Hét instrument voor loyale klanten

Ons innovatieve platform is ontwikkeld voor de ondersteuning van ieder type loyaliteitsprogramma. Het platform bestaat uit verschillende modules die jou als marketeer in staat stellen om de hedendaagse loyalty uitdagingen te overwinnen.

Ons platform ontsluit een nieuw marketingkanaal van waaruit je met klanten kunt communiceren. Het biedt tools om waardevolle klantinzichten te verzamelen en klantgedrag met slimme campagnes heel gericht te stimuleren. Het voegt onderscheidende waarde toe aan de klantbeleving en verstevigt de klantrelatie.

Bovendien kan het platform eenvoudig geïntegreerd worden in jouw bestaande ICT landschap. Kortom, met MyLoyalty ben je klaar voor de toekomst.

Solar Nederland

Wil jij ook aan de slag met een loyaliteitsprogramma?

Wij zorgen voor een uniek en onderscheidend Loyaliteitsprogamma. Neem contact met ons op. 

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens. Meer weten? Bekijk ons privacystatement.

ambassadeur campagnes

Meer weten? Bekijk ons loyalty marketing blog

Onze loyalty specialisten delen graag hun kennis en ervaringen op het gebied van loyaliteitsprogamma’s. Bekijk snel onze blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over loyaliteitsprogramma’s en klantenbinding. 

Of bekijk onze downloads

Wij delen graag onze kennis. Bekijk onze e-books, whitepapers en andere handige tools. We helpen jou graag meer inzicht te krijgen in loyaliteitsprogramma’s en klantenbehoud!