Loyalty Campagne

Een impuls geven aan de loyaliteit van jouw klanten. Dit kan door reactieve en proactieve campagnes, die inspelen op specifiek klantgedrag of een bijzondere gebeurtenis. Wij ontwikkelen aansprekende en effectieve campagnes die jouw klanten de juiste aandacht geven.

Waarom

Je wilt de loyaliteit van jouw klanten een stevige impuls geven. Hiermee wil je ontwikkeling en/of tevredenheid stimuleren. Je wilt specifiek klantgedrag of een bijzondere gebeurtenis aangrijpen om jouw klanten de aandacht te geven die zij verdienen.

Methodiek

We brengen relevante reactieve en proactieve momenten in kaart. We identificeren campagnegroepen en ontwikkelen hierop toegesneden campagnes. Waar nodig organiseren we aansprekende benefits. In overleg met jou verzorgen we ook de realisatie en evaluatie.

Resultaat

Je geeft jouw klanten de aandacht die zij verdienen. Je spreekt erkenning en waardering uit en beloont hen waar gewenst met aansprekende benefits. Op relevante momenten weet je de binding te met jouw klanten te versterken en ontwikkeling en tevredenheid te stimuleren.

Loyalty Campagne oplossingen

Dunck biedt verschillende Loyalty Campagne oplossingen. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Loyalty Campagne

Life-events

Wil je inspelen op een bijzondere gebeurtenis in het leven van de klant of binnen de klantrelatie? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een verjaardagscampagne of jubilaris. Er is altijd wel een reden om iets te vieren.

Loyalty Campagne

Spaar- & winacties

Is het tijd om een boost te geven aan jouw sales- & marketingresultaten? Denk dan eens aan een spaar- of winactie. Zo verrijk je klantinzicht of stimuleer je de afzet, omzet en NPS.

Loyalty Campagne

Random-act-of-Kindness

Zoek je een sympathieke campagne om waardering uit te spreken? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een random-act-of-kindness. Beter bekend als een RAOK.

Loyalty Campagne

Joint Promotions

Wil je een tijdelijke promotionele actie opzetten? En zoek je nog naar interessante voordelen voor jouw doelgroep? Wij kunnen je van A tot Z ontzorgen.

Loyalty Campagne

Incentives

Wil je jouw doelgroep aanmoedigen om in actie te komen? Of specifiek klantgedrag heel gericht stimuleren? Denk dan eens aan een aansprekende incentive.

Loyalty Campagne

Inhakers

De jaarkalender zit vol uitgelezen momenten om klantloyaliteit een boost te geven. Wat dacht je van Valentijn? Of een speciaal  moment dat perfect past bij jouw organisatie?

Enkele partijen die wij hebben geholpen met een Loyalty Campagne:

Case: Verjaardagscampagne Raaak Personeel

Loyalty Campagne

Voor uitzendbureaus is het cruciaal om een sterke band op te bouwen met hun personeel. In de regel geldt: hoe langer iemand blijft, hoe hoger het rendement.

Uit het tevredenheidsonderzoek bleek dat er kansen lagen om de tevredenheid van uitzendkrachten te verbeteren. Vooral na verloop van tijd in het dienstverband. Samen met Raaak realiseerden we effectieve oplossingen.

Benieuwd naar één van deze oplossingen?

Hulp nodig bij het ontwikkelen van gave loyalty campagnes?