Loyalty Insight

Wil je weten waar jouw kansen liggen op het gebied van klantloyaliteit? Hoe loyaal jouw klanten zich voelen en gedragen? Of hoe effectief je verschillende loyalty marketing activiteiten zijn? Dunck geeft je dit inzicht. Niet alleen in je klanten, maar ook in je programma’s, campagnes en journeys.  Zo heb je de juiste inzichten om fact-based te bouwen aan loyaliteit.

Herken jij een van de volgende loyalty uitdagingen?

Wij lossen jouw uitdagingen op!

Samen met jou zorgen wij voor de inzichten die jij nodig hebt om klantloyaliteit naar een hoger niveau te brengen. Dit doen we middels klantonderzoek en -gedragsanalyse. Met deze inzichten beschik je over een gedegen fundament om jouw loyaliteitsstrategie, programma’s en campagnes te ontwikkelen en optimaliseren. Zo verhoog je het rendement op jouw loyalty inspanningen. Tast niet langer in het duister en laat je vrijblijvend inspireren.

Onze Loyalty Insight oplossingen

Als loyalty specialist bieden wij effectieve loyalty insight oplossingen aan. Van oplossingen die gaan over het meten van klantgedrag (uitstroom, waarde, betrokkenheid) en klantattitude (intenties, tevredenheid, verwachtingen, ervaringen, wensen en behoeften) tot oplossingen die gaan over het meten van de potentie, het succes en de effectiviteit van programma’s, campagnes en journeys. Voldoende keus dus!

Data-analyses naar klantgedrag

Om vast te stellen hoe je organisatie presteert op klantloyaliteit, is inzicht in zowel uitstroom, klantwaarde als betrokkenheid nodig. Immers: loyale klanten blijven langer, besteden meer en doen meer. Door deze drie assen te meten krijg je een volledig beeld van de loyaliteit van jouw klanten.

Onderzoek naar klantattitude

Om een klant op een effectieve en duurzame manier te behouden en zijn of haar maximale potentie te benutten is het belangrijk om te weten hoe betrokken de klant zich voelt en wat de verwachtingen, ervaringen, wensen en behoeften van de klant zijn.

Optimalisatie & dashboarding

Als je in loyaliteitsmarketing investeert, wil je graag weten hoe effectief dit is. Maar ook als je dat nog niet doet, is het belangrijk om te weten wat loyaliteitsmarketing jouw organisatie op gaat leveren en met wat voor type programma’s of campagnes je het verschil gaat maken. Meet het succes en de potentie van je loyalty marketing activiteiten, zodat je je investering kunt rechtvaardigen en gerichter kunt gaan optimaliseren!

Enkele partijen die wij hebben geholpen bij Loyalty Insights:

Bekijk ons loyalty marketing blog

Onze loyalty specialisten delen graag hun kennis en ervaringen op het gebied van loyalty marketing. Bekijk snel onze blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over loyaliteitsprogramma’s en klantenbinding. 

Of bekijk onze downloads

Wij delen graag onze kennis. Bekijk onze e-books, whitepapers en andere handige tools. We helpen jou graag meer inzicht te krijgen in loyaliteitsprogramma’s en klantenbehoud!

Hulp nodig bij het krijgen van meer loyalty inzichten?