Loyalty Scan

De Loyalty Scan helpt organisaties meer inzicht in en richting voor de juiste stappen op het gebied van loyaliteitsmarketing te zetten. Wij dragen kennis over en helpen bij het identificeren van kansen en het nemen van besluiten.

Methodiek

We stellen samen met jou een beknopt maatwerktraject vast. Hierin staan kennisoverdracht, draagvlak, interactie en/of besluitvorming centraal. Dit gaat om thema’s als het belang en de ambitie rond klantloyaliteit, wat klantloyaliteit is en hoe het tot stand komt, wat loyalty marketing is, welke soorten programma’s en campagnes geschikt lijken en hoe loyaliteit in te bedden is binnen de organisatie.

Resultaat

De belangrijke invalshoeken op het gebied van klantloyaliteit zijn in het licht van jouw organisatie geplaatst. Het bedrijf heeft breed en uniform gewerkt aan haar kennisniveau. Je hebt heldere vervolgstappen voor loyalty marketing geformuleerd, waar je verder mee aan de slag kunt gaan.

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd:

Hulp nodig bij jouw loyalty strategie?

Neem contact op met Dunck en samen kijken we naar de mogelijkheden.  Als je wil weten hoe wij omgaan met jouw gegevens, bekijk dan ons privacy statement.

ambassadeur campagnes