HBO Afstudeerstage Marketing

Ben jij een talentvolle HBO student met grote interesse in marketing en ben je leergierig, accuraat, zelfwerkzaam en ambitieus? Bekijk dan snel deze vacature!

Het bedrijf

Dunck (www.dunck.nl) is in Nederland dé autoriteit op het gebied van loyalty marketing en initiatiefnemer van marketing platform LoyaltyFacts (www.loyaltyfacts.com). Dunck bestaat uit een team van gedreven marketing professionals. Ons team biedt strategisch loyalty advies en ontwikkelt aansprekende loyaliteitsprogramma’s en campagnes. Vanuit een stimulerende omgeving in Utrecht boeken wij uitstekende resultaten voor opdrachtgevers als Bol.com, Unilever, Longfonds, FNV, Sanoma, KWF en Ziggo.

Opdracht

Dunck is actief op vier expertisegebieden; strategy, insight, program en journey. Ieder expertise gebied kent oplossingen. Voor journey zijn dit bijvoorbeeld welkomst-, waarderings- en win-back campagnes.

Naast het uitvoeren van de opdracht werk je actief mee in de realisatie van diverse loyaliteitsprogramma’s. Bijvoorbeeld door:
– Het actief te woord staan van klanten van onze klanten binnen onze loyalty service desk.
– Het ontwikkelen en bijhouden van webpagina’s op zowel onze websites als websites van onze klanten.
– Het opstellen van e-mailnieuwsbrieven binnen bestaande loyaliteitsprogramma’s.

Profiel

Je bent een talentvolle HBO student met grote interesse in marketing. Daarnaast ben je leergierig, accuraat, zelfwerkzaam en ambitieus. De voorkeur gaat uit naar een stagiair waarbij er zowel meegewerkt wordt, als aan de opdracht gewerkt wordt.

Bovendien!

…Krijg je de kans om in de praktijk te leren wat er allemaal komt kijken bij loyalty marketing en kun je daadwerkelijk bijdragen aan bestaande loyaliteitsprogramma’s.

Tevens…

… ontvang je een stagevergoeding van €300,- (op basis van 40-urige werkweek) en lunch je gratis mee tijdens onze gezamenlijke lunch.

Interesse?

Heb je interesse en wil je solliciteren? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar sollicitatie@dunck.nl.

Details

  • Bedrijfsnaam: Dunck Loyalty Marketing
  • Adres: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht
  • Contactpersoon: Judith Wieberdink
  • Stageduur: Minimaal 5 maanden
  • Eigen werkplek: Ja, inclusief laptop

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.