Privilegeprogramma

Waarom een privilegeprogramma?

Wil je loyaliteit stimuleren door waarde toe te voegen aan de propositie van jouw organisatie? Of zoek je een manier om klanten beter te leren kennen door hen te waarderen met iets extra’s? Bouw dan aan loyaliteit met een privilegeprogramma. Onze oplossing is geschikt voor B2B en B2C.

Bouw aan loyaliteit met extraatjes

Een privilegeprogramma geeft jouw klanten een streepje voor. Het is een uiting van waardering voor klanten die veel kopen. Het voegt rationele waarde toe aan het ‘klant zijn’. Vaak is dit programma gekoppeld aan een online account. Dit maakt het mogelijk om klanten te leren kennen, gedrag te meten en hier actief op te sturen.

Hoe geef jij jouw klanten een streepje voor?

Bied verschillende extraatjes en beloningen.

Voordeel

Voorrang

Voorrecht

Vermaak

Maatwerk

Verhoog de loyaliteit met multi-layer statuslevels

Motiveer met uitdagende maar haalbare mijlpalen.

De waarde van een klant neemt toe naarmate er meer aankopen en interacties plaatsvinden. Een multi-layer programma stelt je in staat om de binding met klanten te versterken door oplopende extraatjes, beloningen en statuslevels toe te voegen. Zo voelen jouw meest waardevolle klanten zich extra bijzonder en worden kleinere klanten juist gemotiveerd om te groeien.

MyLoyalty: Hét instrument voor loyale klanten

Ons innovatieve platform is ontwikkeld voor de ondersteuning van ieder type loyaliteitsprogramma. Het platform bestaat uit verschillende modules die jou als marketeer in staat stellen om de hedendaagse loyalty uitdagingen te overwinnen.

Ons platform ontsluit een nieuw marketingkanaal van waaruit je met klanten kunt communiceren. Het biedt tools om waardevolle klantinzichten te verzamelen en klantgedrag met slimme campagnes heel gericht te stimuleren. Het voegt onderscheidende waarde toe aan de klantbeleving en verstevigt de klantrelatie.

Bovendien kan het platform eenvoudig geïntegreerd worden in jouw bestaande ICT landschap. Kortom, met MyLoyalty ben je klaar voor de toekomst.

Spaarprogramma Solar Nederland

Case: Voordeelprogramma Vakbond FNV

Loyaliteitsprogramma B2C - klantenkaart - Loyalty Marketing

Vakbond FNV wilde een loyaliteitsprogramma gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het doel: de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten. Wij ontwikkelden en implementeerden Ledenvoordeel FNV. Een loyaliteitsprogramma waarbij leden continu voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor loyaliteit meten, evaluatie en doorontwikkeling van het customer loyalty programma.

Inmiddels is 85% van de leden bekend met het loyaliteitsprogramma en de voordelen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Case: Privilegeprogramma MS Schippers

MS Schippers is een agrarische groothandel voor de intensieve veehouderij. De organisatie is uitgegroeid tot een internationale onderneming met 350 medewerkers, 10.000 producten en 12 kantoren over de hele wereld.

Vroeger kende MS Schippers haar klanten persoonlijk en kon zij middels persoonlijk contact optimaal inspelen op klantbehoeften en potentie. Letterlijk werden klanten bezocht met de SRV-wagen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt.

Om de groeiambitie waar te maken was MS schippers op zoek naar een eerlijk, transparant en duidelijk privilegeprogramma dat past bij de relatie tussen MS Schippers en de individuele klant.

Op 1 april 2019 was het zover; het nieuwe A-Grow loyaliteitsprogramma van MS Schippers werd gelanceerd. Een gelaagd loyaliteitsprogramma waarbij klanten zowel financiële als emotionele privileges verkrijgen.

loyaliteitsprogramma - B2B Privilege programma

Meer weten? Bekijk ons loyalty marketing blog

Onze loyalty specialisten delen graag hun kennis en ervaringen op het gebied van loyalty marketing. Bekijk snel onze blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over loyaliteitsprogramma’s en klantenbinding. 

Of bekijk onze downloads

Wij delen graag onze kennis. Bekijk onze e-books, whitepapers en andere handige tools. We helpen jou graag meer inzicht te krijgen in loyaliteitsprogramma’s en klantenbehoud!

Aan de slag met een privilegeprogramma?