Spaarprogramma Financial Lease

Spaarprogramma voor resellers

Spaarprogramma voor resellers

FinancialLease.nl is een financiële dienstverlener in de automotive-wereld. Zij bieden een zakelijke leasevorm waarmee ondernemers een auto kunnen aanschaffen voor hun onderneming. Wanneer een ondernemer een auto uitkiest bij een autodealer kan hij gebruik maken van deze aanvullende dienst. De autodealer speelt de financieringsaanvraag door naar Financial Lease. Op deze manier ontzorgt Financial Lease dagelijks tientallen autobedrijven en ondernemers bij het regelen van een financiering.

De uitdaging

Financial Lease werkt nauw samen met autobedrijven en hun autoverkopers. Dit vormt namelijk het belangrijkste kanaal voor het verkrijgen van financieringsaanvragen. Daarom wil Financial Lease autoverkopers stimuleren om hun zakelijke leasevorm onder de aandacht te brengen bij ondernemers die een auto willen kopen.

Voorafgaand aan de samenwerking met Dunck heeft Financial Lease middels een kortlopende pilot onderzocht of een spaarprogramma de autoverkopers aanspreekt. De positieve uitkomsten waren aanleiding om een doorlopend spaarprogramma op te zetten. Onze uitdaging was om een aansprekend spaarprogramma te realiseren en Financial Lease volledig te ontzorgen bij de technische oplossing en cadeau fulfilment.

Onze aanpak

Voor het ontwikkelen én realiseren van succesvolle spaarprogramma’s heeft Dunck haar eigen methodiek ontwikkeld. Deze is ook bij Financial Lease toegepast.

Concept
Elk succesvol programma begint met een goed doordacht concept. We willen geen dertien in een dozijn, maar een programma dat écht het verschil maakt. Aan de hand van onze methodiek zijn alle succesbepalende onderdelen uitgewerkt. Zo is Lease Credits ontstaan.

Realisatie
Nadat het volledige concept was ontwikkeld heeft Dunck de creatie en implementatie verzorgd. Voor de technische oplossing is het Dunck Loyalty Platform ingezet, uitgebreid met een aantal functionaliteiten die op maat voor Financial Lease zijn ontwikkeld. Nu het programma draait verzorgt Dunck op doorlopende basis o.a. de inkopen & fulfilment van aansprekende cadeaus en het versturen van getriggerde en stimulerende e-mailcampagnes.

Wil jij starten met een loyaliteitsprogramma?
Download dan onze checklist voor het selecteren van de perfecte loyalty partner!

Het resultaat

Middels dit stimulerende spaarprogramma zorgt Financial Lease ervoor dat hun financieringsvorm vaker en beter onder de aandacht wordt gebracht bij ondernemers die een auto willen kopen. Autoverkopers worden beloond voor hun prestatie en zo nu en dan verrast met iets extra’s. Om het programma levendig en aantrekkelijk te houden wisselt het cadeau assortiment, organiseren we regelmatig tijdelijke puntenacties en haken we met e-mailcampagnes in op speciale momenten.

Meer succesverhalen

Dunck is van ontwikkeling tot realisatie en beheer verantwoordelijk voor het doorlopende spaarprogramma van Financial Lease, waarmee autoverkopers worden beloond.
B2B

Bedankt voor je inschrijving op
de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Wij zouden je graag wat beter leren kennen. Daarom vragen wij je om aanvullende gegevens in te vullen. Zo kunnen wij berichten personaliseren, relevante content sturen en je gericht uitnodigen voor inspirerende loyalty events

Download nu!

Dé rekentool voor een businesscase van jouw (toekomstige) spaarprogramma.

  • Geschikt voor ieder spaarprogramma
  • Vul zelf alleen nog jouw kengetallen in
  • Berekent automatisch de verwachte ROI

Bel of je mail je ons liever? Dat kan natuurlijk ook! 

Bel of je mail je ons liever? Dat kan natuurlijk ook! 

Solliciteren

Doe hieronder snel jouw sollicitatie. Door je gegevens achter te laten weten wij wie jij bent en kunnen wij contact met je opnemen. Binnen 14 dagen nemen wij jouw sollicitatie in behandeling.