Vacature: Business Development Manager

Ben je commercieel ingesteld en heb je affiniteit met marketing oplossingen? Krijg je energie van het ontwikkelen van contacten en projecten bij diverse interessante organisaties? En ben je klaar voor een mooie uitdaging bij een ambitieus marketingbureau? Dan is dit jouw kans!

Wie zijn wij?

Dunck is volledig gespecialiseerd en toonaangevend in Loyalty Marketing. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het meten en stimuleren van klantloyaliteit. Dit doen wij middels een compleet scala aan slimme loyaliteitsoplossingen. Deze zetten wij in voor toonaangevende organisaties uit de B2C, B2B en non-profit wereld.

Dit is een geweldig moment om ons bureau te komen versterken. Dunck bestaat uit een veelzijdig team van gedreven marketing professionals. We zijn trots op wat we doen en hebben daar veel plezier in. Wij werken vanuit een stimulerende omgeving in Utrecht en zijn klaar om de volgende stap in onze groei te zetten. Jouw salespower en energie is wat we nodig hebben.

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager heb je een belangrijke rol binnen het commerciële team. Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het klantenbestand van Dunck. In jouw rol genereer je marketing- en sales qualified leads via inbound- en outbound kanalen en volg je deze op. Je bent het eerste gezicht voor de potentiële klant en neemt de lead in het salestraject. Je inventariseert de loyalty uitdaging van de potentiële klant en overtuigt hen stapsgewijs van een passende oplossing.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een HBO / WO opleiding met een marketing en/of commerciële specialisatie.
  • Je hebt 2 tot 6 jaar werkervaring in een commerciële en/of adviserende rol, bij voorkeur aan bureauzijde.
  • Je bent commercieel ingesteld, ondernemend, daadkrachtig, overtuigend, resultaatgericht en goed in het aangaan en onderhouden van relaties.
  • Je hebt ervaring met het inleven/verplaatsen in uiteenlopende type klanten. Van marketeers tot ondernemers en boardrooms.
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Jij komt in zowel teamverband als zelfstandig tot goede resultaten.

Wat bieden wij?

Een hele leuke en uitdagende baan bij dé partij in Nederland op het gebied van Loyalty Marketing. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en in aansluiting met de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast bieden we goede secundaire voorwaarden.

Secundaire voorwaarden o.a.

  • Bij deze commerciële functie hoort uiteraard ook een auto.
  • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door opleidings-mogelijkheden, coaching, literatuur, events en inspiratie vanuit collega’s.
  • Een professionele en informele werksfeer met gezamenlijke lunches, inspiratiesessies en borrels.
  • Veel ruimte om je professionele netwerk uit te breiden en jezelf te ontwikkelen als expert op het gebied van Loyalty Marketing.

Vragen of reageren?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rob Horsten via 030-2347130. Direct solliciteren? Stuur dan je uitgebreide motivatie en C.V. vóór 20 juli 2020 naar sollicitatie@dunck.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.