Win-back campagne

Het einde van een klantrelatie hoeft niet definitief te zijn. Terugkeren is een grote kans. Campagnes gericht op liefdevol afscheid en opnieuw ontdekken zorgen voor positieve ervaringen en terugkeer op korte of lange termijn.

Methodiek

We analyseren de diverse facetten van jouw klantverlies. We doen een opzegonderzoek, analyseren klantdata en inventariseren jouw huidige win-back initiatieven. Aansluitend ontwikkelen we een win-backcampagnecyclus gericht op een prettige, positieve ervaring en terugkeer op korte en lange termijn. Waar nodig adviseren we nieuwe registratiemethoden en doorlopend opzegonderzoek.

Resultaat

Jouw organisatie leert van het vertrek van jouw klanten. Je zorgt dat de klant een positieve herinnering heeft aan jouw merk. De ontvankelijkheid voor een terugkeer op korte of lange termijn wordt groter en je verlaagt acquisitiekosten. We kunnen de campagnes ook voor je implementeren en beheren, inclusief succesmeting en doorontwikkeling.

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd:

Hulp nodig bij jouw loyaliteitsprogramma?

Ben je op zoek naar een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma? Neem dan contact op met Leon. Samen met jou kijkt hij naar de mogelijkheden voor een geschikt loyaliteitprogramma. Als je wil weten hoe wij omgaan met jouw gegevens, bekijk dan ons privacy statement.

ambassadeur campagnes