Service & Office Manager

Ben jij een energieke, accurate, klantvriendelijke en behulpzame duizendpoot die van veel afwisseling houdt? Dan is dit jouw kans! Word onderdeel van een dynamisch en vooraanstaand marketingbureau in Utrecht.

Wat ga je doen?

Jij bent een belangrijke spil binnen het leukste en beste loyalty marketing bedrijf van Nederland. Je bent verantwoordelijk voor onze serviceverlening en het office management. Je zorgt ervoor dat de deelnemers aan loyaliteitsprogramma’s van onze klanten goed en klantvriendelijk geholpen worden. Daarnaast ben je een belangrijke kracht voor de interne organisatie op het gebied van administratie en Office Management.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Bieden van service aan deelnemers aan door Dunck beheerde loyaliteitsprogramma’s. 
 • Het beantwoorden van vragen per telefoon en/of e-mail.
 • Begeleiden en coachen van medewerkers die ook ondersteunen op service.
 • Fulfilment van spaarprogramma’s: o.a. voorraadbeheer en bestellingen cadeaus.
 • Administratie: o.a. registratie inkoopfacturen en opmaken verkoopfacturen.
 • Receptie: ontvangst gasten, telefoon, post en mede beheer van de kantoor agenda.
 • Office management: o.a. de verzorging van de lunch, op orde houden van het kantoor, archivering belangrijke documenten en organisatie van teamactiviteiten en borrels.

Kortom: een uitdagende en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn!

Wat neem je mee?

 • Je hebt een opleiding op MBO of HBO-niveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, bij voorkeur op o.a. maandag en dinsdag.
 • Je bent klantvriendelijk, sociaal, behulpzaam en communiceert gemakkelijk.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 

Wat bieden wij?

Een hele leuke, afwisselende en uitdagende baan bij een bekend marketing bureau. Je salaris is aantrekkelijk en sluit aan bij de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt.

Secundaire voorwaarden o.a.:

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door opleiding, literatuur en inspiratie.
 • Een professionele én informele werksfeer met gezamenlijke lunches, teamactiviteiten en borrels.

Wie zijn wij?

Dunck (www.dunck.nl) is een dynamisch en vooraanstaand marketing bureau uit Utrecht. We bieden Loyalty Marketing advies en maken aansprekende loyaliteitsprogramma’s en campagnes. Denk hierbij aan (combinaties van) klantvoordelen, spaaracties, privileges, cadeaus, evenementen en klantenkaarten, maar ook specifieke klantcommunicatie campagnes. Deze zetten wij in voor vele bekende organisaties als bijv. Vereniging Eigen Huis, Accor Hotels, FNV, Greenpeace, Amnesty International, DHL en ANWB.

Dunck bestaat uit een veelzijdig team van gedreven collega’s. We zijn trots op wat we doen en hebben daar veel plezier in. Wij werken vanuit een stimulerende omgeving en zijn volop aan het groeien. Jouw energie en talenten zullen bij ons floreren.

Hallo, ik ben Noortje – Sr. Loyalty Manager bij Dunck – en ik kan je veel vertellen over deze baan en onze organisatie. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen. En als je je gegevens achter laat, nemen wij contact met jou op. Je kunt ook direct solliciteren via onderstaande button. 

T: 030 2347130
E: sollicitatie@dunck.nl

Service & Office Manager

Ben jij een energieke, accurate, klantvriendelijke en behulpzame duizendpoot die van veel afwisseling houdt? Dan is dit jouw kans! Word onderdeel van een dynamisch en vooraanstaand marketingbureau in Utrecht. 

Solliciteren

Doe hieronder snel jouw sollicitatie. Door je gegevens achter te laten weten wij wie jij bent en kunnen wij contact met je opnemen. Binnen 14 dagen nemen wij jouw sollicitatie in behandeling.