Blogs

Welkom op ons loyalty marketing blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over klantloyaliteit en loyalty marketing oplossingen. 

Loyalty Insight
In dit blog zoomen we in op één van de drie assen van klantloyaliteit, namelijk: uitstroom, ook wel klantverloop of customer churn genoemd. Wat is churn precies en hoe meet je het?
Loyalty Program
Naast dat we bij Dunck ervaren dat loyaliteitsprogramma’s erg effectief zijn, is dit ook herhaaldelijk bewezen in de wetenschap. Dit blog neemt je mee door verschillende bevindingen.
Loyalty Insight
Als marketeer kun je niet meer om het begrip Customer Engagement heen. Maar wat is het en hoe kun je dit meten? Ontdek het in dit blog!
Loyalty Campaign
Loyaliteitscampagnes bestaan in verschillende vormen en maten. Na het lezen van dit blog heb je een duidelijk beeld van de verschillende campagnes en welke bij jouw doelstelling(en) passen.
Loyalty Insight
Ben jij als fondsenwerver ook benieuwd naar hoe loyaal jouw donateurs zich voelen en hoe zich dat verhoudt ten opzichte van andere organisaties? Meld je dan aan voor de CSS Benchmark 2021!
Loyalty Program
Een loyaliteitsprogramma is een krachtig instrument om winstgevende klantrelaties te ontwikkelen en behouden. Maar hoe ontwikkel je een succesvol loyaliteitsprogramma?
Loyalty Program
Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een top 10 opgesteld met ontwerpvragen die je zeker niet mag overslaan bij het ontwikkelen van een loyaliteitsprogramma.
Loyalty Program
Ga je zelf aan de slag met een loyaliteitsprogramma of besteed je dit liever uit aan een gespecialiseerde loyalty partner? In deze blog helpen we je om de beste keuze te maken.
Loyalty Strategy
Er bestaan verschillende opvattingen over het begrip klantloyaliteit. In dit blog scheppen we duidelijkheid over de definitie en leggen we het belang van klantloyaliteit uit.

Bedankt voor je inschrijving op
de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Wij zouden je graag wat beter leren kennen. Daarom vragen wij je om aanvullende gegevens in te vullen. Zo kunnen wij berichten personaliseren, relevante content sturen en je gericht uitnodigen voor inspirerende loyalty events