Blogs

Welkom op ons loyalty marketing blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over klantloyaliteit en loyalty marketing oplossingen. 

Categorie
Loyalty Insight
De resultaten van de CSS benchmark 2022 zijn bekend! Dit blog neemt je mee in een aantal relevante inzichten die in de benchmark van 2022 naar voren kwamen.
Loyalty Campaign
Als marketeer wil je dat jouw doelgroep de juiste boodschap op het juiste moment ontvangt. Hiervoor maak je veelvuldig gebruik van verschillende soorten campagnes. Maar welke campagne zet je in op welk moment?
Loyalty Insight
De Charity Support Score is dé loyaliteitsmetric die zich heeft bewezen als betrouwbare voorspeller van steunintentie voor de komende jaren. 
Loyalty Insight
De resultaten van de CSS benchmark 2021 zijn bekend. Dit blog neemt je mee in een aantal relevante inzichten die in de benchmark van 2021 naar voren kwamen.
Loyalty Insight
Een duurzame relatie tussen een goed doel en een donateur is niet vanzelfsprekend. De meeste donateurs geven namelijk aan meerdere goede doelen, maar hoe bouw je dan aan loyaliteit?
Loyalty Insight
In dit blog zoomen we in op één van de drie assen van klantloyaliteit, namelijk: uitstroom, ook wel klantverloop of customer churn genoemd. Wat is churn precies en hoe meet je het?
Loyalty Program
Naast dat we bij Dunck ervaren dat loyaliteitsprogramma’s erg effectief zijn, is dit ook herhaaldelijk bewezen in de wetenschap. Dit blog neemt je mee door verschillende bevindingen.
Loyalty Insight
Als marketeer kun je niet meer om het begrip Customer Engagement heen. Maar wat is het en hoe kun je dit meten? Ontdek het in dit blog!
Loyalty Campaign
Loyaliteitscampagnes bestaan in verschillende vormen en maten. Na het lezen van dit blog heb je een duidelijk beeld van de verschillende campagnes en welke bij jouw doelstelling(en) passen.

Bedankt voor je inschrijving op
de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Wij zouden je graag wat beter leren kennen. Daarom vragen wij je om aanvullende gegevens in te vullen. Zo kunnen wij berichten personaliseren, relevante content sturen en je gericht uitnodigen voor inspirerende loyalty events