Blogs

Welkom op ons loyalty marketing blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over klantloyaliteit en loyalty marketing oplossingen. 

Categorie
Loyalty Campaign
Spreek je geen waardering uit, of voelt het onpersoonlijk en onoprecht? Dan brokkelt loyaliteit langzaam af en neemt de kans toe dat een klant uiteindelijk bij je weg gaat. Een goed uitgewerkte Waarderingskalender helpt jouw organisatie om dit te voorkomen!
Loyalty Insight
Ben je benieuwd naar hoe ons Loyalty Dashboard diverse databronnen koppelt om een volledig beeld te krijgen van de donateurs van jouw organisatie? Klik dan snel verder!
Loyalty Insight
In deze blog lees je het boeiende interview met Martine van der Heul, senior fondsenwerver bij Milieudefensie, over hoe hoe slimme loyaliteitscampagnes, zoals 'happy calls', een hechte band vormen en verbeteren met leden en donateurs.
Loyalty Insight
Ben jij klaar om de loyaliteit van jouw klanten naar een hoger niveau te tillen? In deze blog leer je van toonaangevende Nederlandse verenigingen hoe zij klanten binden en behouden.
Loyalty Insight
Focusgroepen zijn essentieel zijn voor organisaties! Lees in deze blog waarom dit zo is, welke soorten focusgroepen bestaan en hoe je deze optimaal inzet voor belangrijke inzichten.
Loyalty Insight
Klanttevredenheid is erg belangrijk voor een succesvol bedrijf! In deze blog wordt uitgelegd hoe een klanttevredenheidsonderzoek op de juiste manier wordt uitgevoerd om essentiële inzichten te verkrijgen.
Loyalty Strategy
Elke donateur heeft zijn eigen 'Donor Lifecycle' binnen een organisatie. In deze blog lees je waarom het begrijpen van de donateursreis essentieel is voor het optimaliseren van klantloyaliteit.
Loyalty Strategy
Er zit wel degelijk een groot verschil tussen klanttevredenheid en klantloyaliteit. Lees snel verder om erachter te komen wat dat verschil inhoudt.
Loyalty Insight
De resultaten van de CSS Benchmark 2022 zijn bekend! In deze blog wordt uitgelegd waarom het meten van donateursloyaliteit cruciaal is en hoe de CSS hierbij helpt. Benieuwd? Lees snel verder.