Blogs

Welkom op ons loyalty marketing blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over klantloyaliteit en loyalty marketing oplossingen. 

Loyalty Insight
In deze blog zoomen we in op één van deze drie assen van klantloyaliteit, namelijk: customer engagement. Wat is customer engagement precies? Hoe meet je het? Je leest het hier!
Loyalty Campaign
In dit blog geven we antwoord op de vraag ‘Wat is een loyaliteitscampagne?’. Zo krijg je een helder beeld van de verschillen tussen de campagnes en of deze passen bij jouw doelstelling.
Loyalty Insight
Ben jij als fondsenwerver ook benieuwd hoe loyaal jouw donateurs zich voelen en hoe zich dat verhoudt ten opzichte van andere organisaties? Meld je dan aan voor de CSS Benchmark 2021!
Loyalty Program
Een loyaliteitsprogramma is een krachtig instrument om winstgevende klantrelaties te ontwikkelen en behouden. Maar hoe ontwikkel je een succesvol loyaliteitsprogramma? Wij leggen het je uit!
Loyalty Program
Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een top 10 opgesteld met ontwerpvragen die je zeker niet mag overslaan bij het ontwikkelen van een loyaliteitsprogramma.
Loyalty Program
Ga je zelf aan de slag met een loyaliteitsprogramma of besteed je dit liever uit aan een gespecialiseerde loyalty partner? In deze blog helpen we je om de beste keuze te maken.
Loyalty Strategy
In deze blog scheppen we duidelijkheid over de definitie van klantloyaliteit en vertellen we je waarom loyaliteit onder jouw klanten zo ontzettend belangrijk is.
Loyalty Program
Een loyaliteitsprogramma is een bewezen instrument om klantloyaliteit en daarmee klantwaarde te stimuleren, maar wat gaat dat kosten? Wij geven een globaal overzicht.
Loyalty Program
Past een loyaliteitsprogramma bij de businesscontext en -doelstellingen van jouw organisatie? Wij helpen jou te beoordelen of het ook geschikt is voor jouw organisatie.