Wij zijn Dunck Loyalty

Dunck is een full service marketingbureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in klantloyaliteit. Sinds onze oprichting in 2001 is de wereld van loyalty marketing flink veranderd en zijn we mee- en uitgegroeid tot dé expert op het gebied van loyalty oplossingen. Zo helpen wij organisaties floreren door met slimme oplossingen succesvol te bouwen aan klantloyaliteit.

Vanuit ons kantoor in hartje Utrecht bedient ons gedreven team van Dunckers de hele Nederlandse markt en zelfs internationale bedrijven. Hier zetten we onze passie voor loyalty in om bedrijven, goede doelen en verenigingen uit diverse industrieën te helpen om sterke en duurzame klantrelaties op te bouwen.

StockPhoto Dom-Utrecht-Gracht - edit

Daarom kies je voor Dunck!

Full-service dienstverlening

Organisaties kunnen bij Dunck terecht met al hun loyalty vraagstukken. Bij ons geen vrijblijvende vage adviezen. Wat wij voorstellen, laten we graag samen met jou tot leven komen. Je kunt het geheel of onderdelen van jouw programma of campagne aan onze specialisten toevertrouwen. Ook het neerzetten van een strategisch fundament kun je gerust aan Dunck Loyalty overlaten.

Ruim 20 jaar ervaring

Loyalty marketing is een vak. Hier zijn wij al ruim 20 jaar aan toegewijd. Wij doen loyalty er niet ‘een beetje bij’. Het ontwikkelen en behouden van winstgevende klantrelaties is onze core business. Niemand wil namelijk met zijn klanten experimenteren. Daarom helpen wij onze opdrachtgevers, met zorgvuldig opgebouwde kennis en praktijkervaring, om de juist keuzes te maken.

Kennis staat centraal

Ons vakgebied is volop in ontwikkeling. En daarom zijn wij dat zelf ook. Wij investeren continu in het bijhouden van onze kennis om onze adviezen en acties te onderbouwen. Daardoor lopen niet alleen wijzelf, maar ook onze opdrachtgevers voorop. Om loyalty marketeers vooruit te helpen, publiceren we regelmatig interessante artikelen op ons blog en op ons kennisplatform Loyalty Facts.

Jaar ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 +
Klanttevredenheid
0 +

Beproefde methodiek

Door de jaren heen hebben wij veel geïnvesteerd in het opzetten, toetsen en verfijnen van onze ‘by Dunck’ methodiek. Wil jij aan de slag met loyalty? Dan hebben wij altijd een effectieve oplossing. Onze expertises presenteren wij middels de Loyalty Succes Formule. Hierbinnen bieden wij tal van mogelijkheden om jou zowel bij de ontwikkeling als realisatie van loyalty activiteiten te ondersteunen.

Marktbreed actief

Voor bijna iedere organisatie is het van vitaal belang om continu te investeren in het ontwikkelen en behouden van winstgevende klantrelaties. Daardoor hebben wij een omvangrijk klantenbestand opgebouwd en uitgebreide ervaring in alle sectoren. Van B2B tot B2C en van profit tot non-profit. Dit track record stelt ons in staat om meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken. Vanuit diverse doelgroepen. Van klant tot donateur, van lid tot abonnee.

Specialisten met passie

Het team van Dunck bestaat uit gedreven professionals met passie voor het vak. Binnen ons team onderscheiden we diverse disciplines. Zo kunnen we bij ieder vraagstuk de juiste specialist inzetten. Bij al onze opdrachten bundelen wij onze krachten, zo weet jij zeker dat het beste resultaat behaald wordt.

Solliciteren

Doe hieronder snel jouw sollicitatie. Door je gegevens achter te laten weten wij wie jij bent en kunnen wij contact met je opnemen. Binnen 14 dagen nemen wij jouw sollicitatie in behandeling.