Wij zijn Dunck
Loyalty Marketing

Dunck is sinds 2001 dé toonaangevende aanbieder van Loyalty Marketing oplossingen in Nederland. Ook zijn wij initiatiefnemer van marketing kennisplatform LoyaltyFacts. Wij adviseren, implementeren en beheren op maat binnen vier expertisegebieden: Loyalty Insights, Strategy, Program en Campaign

Alles over Dunck

Daarom kies je voor Dunck!

Ruim 20 jaar ervaring

Loyalty marketing is een vak. Hier zijn wij al ruim 20 jaar aan toegewijd. Wij doen loyalty er niet ‘een beetje bij’. Het ontwikkelen en behouden van winstgevende klantrelaties is onze core business. Niemand wil namelijk met zijn klanten experimenteren. Daarom helpen wij onze opdrachtgevers, met zorgvuldig opgebouwde kennis en praktijkervaring, om de juist keuzes te maken.

Kennis staat centraal

Ons vakgebied is volop in ontwikkeling. En daarom zijn wij dat zelf ook. Wij investeren continu in het bijhouden van onze kennis om onze adviezen en acties te onderbouwen. Daardoor lopen niet alleen wijzelf, maar ook onze opdrachtgevers voorop. Om loyalty marketeers vooruit te helpen, publiceren we regelmatig interessante artikelen op ons blog en op ons kennisplatform Loyalty Facts.

Beproefde methodiek

Door de jaren heen hebben wij veel geïnvesteerd in het opzetten, toetsen en verfijnen van onze ‘by Dunck’ methodiek. Wil jij aan de slag met loyalty marketing? Dan hebben wij altijd een effectieve oplossing. Onze expertises presenteren wij middels de Loyalty Succes Formule. Hierbinnen bieden wij tal van mogelijkheden om jou zowel bij de ontwikkeling als realisatie van loyalty marketing activiteiten te ondersteunen.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 +
Klanttevredenheid

Specialisten met passie

Het team van Dunck bestaat uit gedreven professionals met passie voor het vak. Binnen ons team onderscheiden we diverse disciplines. Zo kunnen we bij ieder vraagstuk de juiste specialist inzetten. Bij al onze opdrachten bundelen wij onze krachten, zo weet jij zeker dat het beste resultaat behaald wordt.

Marktbreed actief

Voor bijna iedere organisatie is het van vitaal belang om continu te investeren in het ontwikkelen en behouden van winstgevende klantrelaties. Daardoor hebben wij een omvangrijk klantenbestand opgebouwd en uitgebreide ervaring in alle sectoren. Van B2B tot B2C en van profit tot non-profit. Dit track record stelt ons in staat om meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken. Vanuit diverse doelgroepen. Van klant tot donateur, van lid tot abonnee.

Full-service dienstverlening

Organisaties kunnen bij Dunck terecht met al hun loyalty vraagstukken. Bij ons geen vrijblijvende vage adviezen. Wat wij voorstellen, laten we graag samen met jou tot leven komen. Je kunt het geheel of onderdelen van jouw programma of campagne aan onze specialisten toevertrouwen. Ook het neerzetten van een strategisch fundament kun je gerust aan Dunck loyalty marketing overlaten.