Specialisten met passie voor loyalty

Wij zijn Dunck! Onze ‘Dunckers’ herken je aan hun gedrevenheid, kennis en een hoog dienstverlenend karakter. Samen met een gezonde dosis passie voor Loyalty behalen we hiermee prachtige resultaten voor onze opdrachtgevers.

Op ons kantoor raken we niet over loyalty uitgepraat en staan we te springen om je te helpen bij jouw loyalty vraagstuk. Met enthousiasme sparren we graag samen over loyalty en kijken we mee welke loyalty oplossingen bij jouw organisatie passen! We kijken ernaar uit om van je te horen!

Ons Team - Dunck

Onze specialisten

Leon Toonen

Sr. Loyalty Consultant

Leon is onze logicus en weet zelfs de meest uiteenlopende en uitdagende vraagstukken op te lossen. Met zijn sportieve mindset zet hij door tot het gewenste resultaat is bereikt. Het liefst tot grote hoogten.

Remko Nooijen

Sr. Loyalty Insight Consultant

Remko is van nature nieuwsgierig. Hij staat altijd voor je klaar om nieuwe klantinzichten op te duiken. Met stijl pakt hij het podium om zijn publiek vol enthousiasme mee te nemen door messcherpe analyses en concrete adviezen.

Kari-Anne Sørensen

Sr. Loyalty Consultant

Kari-Anne is onze koningin van de communicatie. Door haar jarenlange ervaring heeft zij een fenomenaal fingerspitzengefühl voor het benutten van kansrijke momenten in de klantrelatie. Als gepassioneerde teamspeler maakt ze hiermee graag samen impact.

Rob Horsten

Partner

Als founding father is Rob van alle bedrijfsfacetten thuis. Hij staat altijd klaar om te helpen en ieder team in goede harmonie naar de overwinning te coachen. Zijn aandacht voor de organisatie van sociale activiteiten wordt enorm gewaardeerd. 

Serina Marino

Loyalty Consultant

Samenwerken met Serina is een feest. Maar ze is meer dan die gezellige en charmante collega. Vanuit haar onuitputtelijke bron van creativiteit bedenkt ze unieke oplossingen voor onze klanten en weet ze haar ideeën echt tot leven te laten komen. 

Jouw foto hier?

We zijn regelmatig op zoek naar
nieuw talent om ons team te versterken.
Bekijk snel onze actuele vacatures.
Wie weet ben jij straks
onderdeel van ons team.

Chrissy Strengers

Loyalty Insight Consultant

Chrissy is onze data expert pur sang. Ze weet complexe datasets om te toveren tot aantrekkelijke dashboards en rapportages. Bovendien kan ze haar analyses nog haarfijn uitleggen ook! Een lust om naar te luisteren.

Kate Hesseling

Sr. Loyalty Manager

Met haar jarenlange ervaring in het ontwikkelen en beheren van spaarprogramma’s is Kate de perfecte toevoeging aan het Dunck team. Haar expertise in project management en oog voor detail maken van elk programma een hit.

Noortje Aalbers

Sr. Loyalty Manager

Noortje deinst niet terug voor uitdagende loyalty-projecten. Aan haar organisatorisch talent kun je ieder project zorgeloos toevertrouwen. In de rol van kapitein bepaalt ze de juiste koers om ieder schip veilig naar de haven te loodsen.

Moska Poya

Loyalty Insight Manager

Als insights specialist duikt Moska graag de diepte in. Met kwalitatieve methoden weet zij als geen ander het antwoord achter het antwoord te ontrafelen. Vanuit haar creatieve talent zet ze dit om tot inspirerende presentaties en rapportages.

Alco Woudenberg

Loyalty Consultant

Alco neemt met aanstekelijk enthousiasme de leiding en weet mensen te verbinden en motiveren. Met grote belangstelling voor de klant inspireert en adviseert hij om de wereld een beetje beter te maken.

Pim Kamphuis

Loyalty Marketeer

Als jonge hond met frisse ideeën houdt Pim ervan om zich in projecten vast te kunnen bijten. Het liefst als het iets met ‘loyalty tech’ te maken heeft. Hij kent alle modules van ons platform en helpt je graag om hier het maximale uit te halen.

Start direct met Loyalty Marketing

Onze oplossingen ondersteunen stuk voor stuk bij het behouden en ontwikkelen van winstgevende klantrelaties. Van inzicht tot strategie. Van creatief concept tot volledige ontzorging bij de uitvoering. Doe nu de gratis Loyalty Scan om te zien waar jouw Loyalty kansen liggen.

Yvonne Kok

Office & Service Manager

Yvonne is een echte service topper. Met een glimlach helpt ze zowel klanten als collega’s een stapje verder. Met haar probleemoplossend vermogen vormt ze een echte rots in de branding.

Hilde Luiten

Loyalty Marketeer

Met haar oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden is Hilde de gedroomde aanvulling binnen het Loyalty Management team. Ze is altijd geïnteresseerd en volgt de laatste ontwikkelingen op de voet.

Danique de Groot

Loyalty Marketeer

Met Danique erbij wordt alles een stuk mooier. Ze is namelijk niet alleen een ideale teamspeler, maar brengt met haar aanleg voor design en visuele impressies onze ideeën prachtig tot leven.

Daan van Deursen

Loyalty Consultant

Met zijn gedreven en nieuwsgierige houding gaat Daan graag het gesprek aan over uiteenlopende loyalty vraagstukken. Dit doet hij telkens weer met een flinke dosis positieve energie en humor.

Mila Vonk

Loyalty Marketeer

Mila is de kameleon van Dunck. Met haar veelzijdigheid en expertise is zij de ideale verbindende pion in verschillende teams en projecten.

Lily Bangma

Loyalty Insight Manager

Lily is de rust zelve. Gedegen en gestructureerd gaat ze aan de slag om inzicht uit de meest complexe onderzoeken en analyses boven tafel te krijgen. Met direct toepasbare aanbevelingen als resultaat. 

Heb je een vraag over Loyalty Marketing?

Onze marketing specialisten staan met veel enthousiasme voor je klaar. Stel je vraag aan Dunck en wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. 

Solliciteren

Doe hieronder snel jouw sollicitatie. Door je gegevens achter te laten weten wij wie jij bent en kunnen wij contact met je opnemen. Binnen 14 dagen nemen wij jouw sollicitatie in behandeling.