Specialisten met passie voor loyalty

Wij zijn Dunck! Onze ‘Dunckers’ herken je aan hun gedrevenheid, kennis en een hoog dienstverlenend karakter. Samen met een gezonde dosis passie voor Loyalty behalen we hiermee prachtige resultaten voor onze opdrachtgevers.

Op ons kantoor raken we niet over loyalty uitgepraat en staan we te springen om je te helpen bij jouw loyalty vraagstuk. Met enthousiasme sparren we graag samen over loyalty en kijken we mee welke loyalty oplossingen bij jouw organisatie passen! We kijken ernaar uit om van je te horen!

Ons Team - Dunck

Onze specialisten

Leon Toonen

Sr. Loyalty Consultant

Leon is onze logicus en weet zelfs de meest uiteenlopende en uitdagende vraagstukken op te lossen. Met zijn sportieve mindset zet hij door tot het gewenste resultaat is bereikt. Het liefst tot grote hoogten.

Remko Nooijen

Sr. Loyalty Insight Consultant

Remko is van nature nieuwsgierig. Hij staat altijd voor je klaar om nieuwe klantinzichten op te duiken. Met stijl pakt hij het podium om zijn publiek vol enthousiasme mee te nemen door messcherpe analyses en concrete adviezen.

Kari-Anne Sørensen

Sr. Loyalty Manager

Kari-Anne is onze koningin van de communicatie. Door haar jarenlange ervaring heeft zij een fenomenaal fingerspitzengefühl voor het benutten van kansrijke momenten in de klantrelatie. Als gepassioneerde teamspeler maakt ze hiermee graag samen impact.

Rob Horsten

Partner

Als founding father is Rob van alle bedrijfsfacetten thuis. Hij staat altijd klaar om te helpen en ieder team in goede harmonie naar de overwinning te coachen. Zijn aandacht voor de organisatie van sociale activiteiten wordt enorm gewaardeerd. 

Serina Marino

Loyalty Consultant

Samenwerken met Serina is een feest. Maar ze is meer dan die gezellige en charmante collega. Vanuit haar onuitputtelijke bron van creativiteit bedenkt ze unieke oplossingen voor onze klanten en weet ze haar ideeën echt tot leven te laten komen. 

Jouw foto hier?

We zijn regelmatig op zoek naar
nieuw talent om ons team te versterken.
Bekijk snel onze actuele vacatures.
Wie weet ben jij straks
onderdeel van ons team.

Chrissy Strengers

Loyalty Insight Manager

Chrissy is onze data expert pur sang. Ze weet complexe datasets om te toveren tot aantrekkelijke dashboards en rapportages. Bovendien kan ze haar analyses nog haarfijn uitleggen ook! Een lust om naar te luisteren.

Pim Kamphuis

Loyalty Marketeer

Als jonge hond met frisse ideeën houdt Pim ervan om zich in projecten vast te kunnen bijten. Het liefst als het iets met ‘loyalty tech’ te maken heeft. Hij kent alle modules van ons platform en helpt je graag om hier het maximale uit te halen.

Noortje Aalbers

Sr. Loyalty Manager

Noortje deinst niet terug voor uitdagende loyalty-projecten. Aan haar organisatorisch talent kun je ieder project zorgeloos toevertrouwen. In de rol van kapitein bepaalt ze de juiste koers om ieder schip veilig naar de haven te loodsen.

Moska Poya

Loyalty Insight Manager

Als insights specialist duikt Moska graag de diepte in. Met kwalitatieve methoden weet zij als geen ander het antwoord achter het antwoord te ontrafelen. Vanuit haar creatieve talent zet ze dit om tot inspirerende presentaties en rapportages.

Alco Woudenberg

Loyalty Consultant

Alco neemt met aanstekelijk enthousiasme de leiding en weet mensen te verbinden en motiveren. Met grote belangstelling voor de klant inspireert en adviseert hij om de wereld een beetje beter te maken.

Lisanne Kooijmans

Loyalty Marketeer

Lisanne krijgt energie van projecten waar veel bij komt kijken. Ze  schakelt feilloos tussen verschillende taken en situaties, zonder het overzicht te verliezen. Gecombineerd met haar zorgzaamheid is ze een baken van rust in ons team.

Start direct met Loyalty Marketing

Onze oplossingen ondersteunen stuk voor stuk bij het behouden en ontwikkelen van winstgevende klantrelaties. Van inzicht tot strategie. Van creatief concept tot volledige ontzorging bij de uitvoering. Doe nu de gratis Loyalty Scan om te zien waar jouw Loyalty kansen liggen.

Kim Vermeulen

Office & Service Manager

Kim stroopt graag haar mouwen op om werkelijk alles tot in de puntjes te regelen. Zo houdt zij grip op ondersteunende processen, heeft ze oog voor alle Dunckers en maakt zij van ons kantoor een bijzonder fijne plek.

Esra Özkan

Service Manager

Als Service Manager heeft Esra oog voor de klanten van onze klanten. Vanuit haar zorgzame, behulpzame en geduldige karakter helpt ze mensen graag op weg. Tegelijkertijd borgt ze de kwaliteit en capaciteit van onze service.

Daan van Deursen

Loyalty Consultant

Met zijn gedreven en nieuwsgierige houding gaat Daan graag het gesprek aan over uiteenlopende loyalty vraagstukken. Dit doet hij telkens weer met een flinke dosis positieve energie en humor.

Hilde Luiten

Loyalty Marketeer

Met haar oog voor detail en uitstekende communicatieve vaardigheden is Hilde de gedroomde aanvulling binnen het Loyalty Management team. Ze is altijd geïnteresseerd en volgt de laatste ontwikkelingen op de voet.

Maurits Derks

Loyalty Marketeer

Niemand is ooit uitgeleerd, en dat geldt zeker ook voor onze breed geïnteresseerde marketeer Maurits. Met zijn gedreven en klantgerichte houding pakt hij kansen met beide handen aan.

Heb je een vraag over Loyalty Marketing?

Onze marketing specialisten staan met veel enthousiasme voor je klaar. Stel je vraag aan Dunck en wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. 

Solliciteren

Doe hieronder snel jouw sollicitatie. Door je gegevens achter te laten weten wij wie jij bent en kunnen wij contact met je opnemen. Binnen 14 dagen nemen wij jouw sollicitatie in behandeling.