Specialisten met passie voor marketing

Een ‘Duncker’ kenmerkt zich door gedrevenheid, kennis en een hoog dienstverlenend karakter. Door deze kenmerken te combineren met een gezonde dosis passie voor Loyalty Marketing behalen wij prachtige resultaten voor onze opdrachtgevers. Hieronder een overzicht van ons team.

Ons Team - Dunck

Wij helpen jou met loyalty marketing

Leon Toonen

Sr. Loyalty Consultant

Kom maar op met je vraagstuk! Als marketeer vind ik het te gek om te ontrafelen hoe klantloyaliteit
kan worden verdiend om dit
vervolgens met slimme oplossingen meetbaar te verhogen.

Sanne van Wijk

Sr. Loyalty Marketeer

Werken aan mooie loyaliteitsoplossingen, dat is wat ik doe bij Dunck! Met veel plezier en enthousiasme houd ik me iedere dag bezig met de ontwikkeling en implementatie van loyaliteitsprogramma’s en campagnes voor onze opdrachtgevers.

Rik Luttmer

Loyalty Director

Loyaliteit is een fascinerend fenomeen met vele gezichten. Ze laat zich niet kopen, maar wel verleiden. En ook al ken je haar goed, ze blijft je verrassen. Het is iedere keer weer een prachtige uitdaging.

Remko Nooijen

Loyalty Insight Consultant

Organisaties helpen om de attitude en het gedrag van klanten bloot te leggen om zo fact-based te kunnen werken aan loyaliteit. Daar doe ik het voor!

Rob Horsten

Partner

Door te inspireren en begeleiden zet ik mens en omgeving in haar kracht. Dunck is specialist en kennishouder van het eerste uur, daar ben ik enorm trots op. Zo ook op onze opdrachtgevers en medewerkers.

Jouw foto hier?

We zijn regelmatig op zoek naar
nieuw talent om ons team te versterken.
Bekijk snel onze actuele vacatures.
Wie weet ben jij straks
onderdeel van ons team.

Serina Marino

Loyalty Consultant

Als consultant houd ik mij bezig met het ontwikkelen en behalen van de loyalty doelstellingen van onze opdrachtgevers. Ik geloof in een sterke samenwerking, zowel intern als extern!

Start direct met Loyalty Marketing 

Onze oplossingen ondersteunen stuk voor stuk bij het behouden en ontwikkelen van winstgevende klantrelaties. Van inzicht tot strategie. Van creatief concept tot volledige ontzorging bij de uitvoering. Doe nu de gratis Loyalty Scan om te zien waar jouw Loyalty kansen liggen.

Noortje Aalbers

Loyalty Marketeer

Wil je een loyaliteitsprogramma opzetten? Ik help je heel graag met de creatie, implementatie en doorontwikkeling. Zo zorgen we samen voor mooie successen!

Iris Sijm

Jr. Loyalty Marketeer

Als Junior Loyalty Manager ondersteun ik
bij het reilen en zeilen van programma’s en
campagnes. Daarnaast houd ik mij bezig met
Marketing, Administratie en HR.
Die afwisseling vind ik leuk, geen dag is hetzelfde!

Alco Woudenberg

Jr. Loyalty Consultant

Mijn functie als Junior Loyalty Consultant bestaat uit het adviseren van organisaties en het creëren van concepten op het gebied van loyaliteitsmarketing. De benodigde samenkomst van analytisch vermogen en creativiteit hierin maakt mij erg enthousiast!

Chrissy Strengers

Loyalty Insight Manager

Het bieden van inzicht is mijn ultieme doel. Ik zoek graag naar de verbanden tussen cijfers en statistieken. Met plezier vertaal ik dit voor jou naar een concreet advies. 

Heb je een vraag over Loyalty Marketing?

Onze marketing specialisten staan met veel enthousiasme voor je klaar. Stel je vraag aan Dunck en wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. 

Pim Kamphuis

Jr. Loyalty Marketeer

Als Loyalty Manager help ik mee aan de implementatie en beheer van verschillende loyaliteitscampagnes en programma’s. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt bij marketing en sales.

Remco Timmer

Loyalty Markeer

Als spil tussen de opdrachtgever en onze organisatie coördineer ik alles rondom een Loyalty Programma. Ik krijg enorm veel energie van effectieve en goed functionerende programma’s.