Specialisten met passie voor marketing

Een ‘Duncker’ kenmerkt zich door gedrevenheid, kennis en een hoog dienstverlenend karakter. Door deze kenmerken te combineren met een gezonde dosis passie voor Loyalty Marketing behalen wij prachtige resultaten voor onze opdrachtgevers. Hieronder een overzicht van ons team.

Ons Team - Dunck

Wij helpen jou met loyalty marketing

Leon Toonen

Sr. Loyalty Consultant

Kom maar op met je vraagstuk! Als marketeer vind ik het te gek om te ontrafelen hoe klantloyaliteit
kan worden verdiend om dit
vervolgens met slimme oplossingen meetbaar te verhogen.

Remko Nooijen

Sr. Loyalty Insight Consultant

Organisaties helpen om de attitude en het gedrag van klanten bloot te leggen om zo fact-based te kunnen werken aan loyaliteit. Daar doe ik het voor!

Kari-Anne Sørensen

Hoofd Loyalty Management

Heerlijk om strategisch en tactisch mee te mogen denken met onze opdrachtgevers om zo samen creatieve en waardevolle oplossingen te vinden voor uitdagende vragen.

Rob Horsten

Partner

Door te inspireren en begeleiden zet ik mens en omgeving in haar kracht. Dunck is specialist en kennishouder van het eerste uur, daar ben ik enorm trots op. Zo ook op onze opdrachtgevers en medewerkers.

Serina Marino

Loyalty Consultant

Als consultant houd ik mij bezig met het ontwikkelen en behalen van de loyalty doelstellingen van onze opdrachtgevers. Ik geloof in een sterke samenwerking, zowel intern als extern!

Jouw foto hier?

We zijn regelmatig op zoek naar
nieuw talent om ons team te versterken.
Bekijk snel onze actuele vacatures.
Wie weet ben jij straks
onderdeel van ons team.

Chrissy Strengers

Loyalty Insight Manager

Het bieden van inzicht is mijn ultieme doel. Ik zoek graag naar de verbanden tussen cijfers en statistieken. Met plezier vertaal ik dit voor jou naar een concreet advies. 

Pim Kamphuis

Loyalty Marketeer

Als Loyalty Marketeer help ik mee aan de implementatie en beheer van verschillende loyaliteitscampagnes en programma’s. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt bij marketing en sales.

Noortje Aalbers

Sr. Loyalty Manager

Wil je een loyaliteitsprogramma opzetten? Ik help je heel graag met de creatie, implementatie en doorontwikkeling. Zo zorgen we samen voor mooie successen!

Moska Poya

Loyalty Insight Manager

Klanten écht begrijpen, dat is mijn doel! Pas wanneer organisaties hun klanten begrijpen, kunnen ze iets voor de klant betekenen. Met plezier analyseer ik data en voer ik diepgaande gesprekken om nuttige inzichten te bieden. 

Alco Woudenberg

Loyalty Consultant

Mijn functie als Loyalty Consultant bestaat uit het adviseren van organisaties en het creëren van concepten op het gebied van loyaliteitsmarketing. De benodigde samenkomst van analytisch vermogen en creativiteit hierin maakt mij erg enthousiast!

Lisanne Kooijmans

Loyalty Marketeer

Het afwisselende karakter en de combinatie van creativiteit en analytisch denken is wat mij enthousiasmeert als Loyalty Marketeer. Ik geloof dat je samen het beste eindresultaat kan behalen!

Shanea van Doorn

Jr. Loyalty Marketeer

Als Loyalty Marketeer draag ik mijn steentje bij aan lopende loyaliteitsprogramma’s en campagnes. Ook houd ik mij bezig met marketingactiviteiten zoals het schrijven van nieuwsbrieven. Deze afwisseling vind ik erg fijn! 

Esra Özkan

Service Manager

Als service manager ben ik verantwoordelijk voor de service van onze opdrachtgevers. Ik bewaak de kwaliteit en zorg voor voldoende capaciteit op de serviceafdeling. Mijn werkzaamheden voer ik met veel plezier en passie uit!

Daan van Deursen

Loyalty Consultant

Ik vind het geweldig om met een flinke dosis creativiteit tot waardevolle inzichten en ideeën te komen. Als Loyalty Consultant kan ik me helemaal uitleven op uiteenlopende vraagstukken, om zo samen elke keer iets moois neer te zetten!

Heb je een vraag over Loyalty Marketing?

Onze marketing specialisten staan met veel enthousiasme voor je klaar. Stel je vraag aan Dunck en wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.