Specialisten met passie voor marketing

Een ‘Duncker’ kenmerkt zich door gedrevenheid, kennis en een hoog dienstverlenend karakter. Door deze kenmerken te combineren met een gezonde dosis passie voor Loyalty Marketing behalen wij prachtige resultaten voor onze opdrachtgevers. Hieronder een overzicht van ons team.

Ons Team - Dunck

Wij helpen jou met loyalty marketing

Rik Luttmer

Loyalty Director

Loyaliteit is een fascinerend fenomeen met vele gezichten. Ze laat zich niet kopen, maar wel verleiden. En ook al ken je haar goed, ze blijft je verrassen. Het is iedere keer weer een prachtige uitdaging.

Sanne

Sanne van Wijk

Sr. Loyalty Manager

Werken aan mooie loyaliteitsoplossingen, dat is wat ik doe bij Dunck! Met veel plezier en enthousiasme houd ik me iedere dag bezig met de ontwikkeling en implementatie van loyaliteitsprogramma’s en campagnes voor onze opdrachtgevers.

Leon Loyalty Consultant

Leon Toonen

Sr. Loyalty Consultant

Kom maar op met je vraagstuk! Als marketeer vind ik het te gek om te ontrafelen hoe klantloyaliteit
kan worden verdiend om dit
vervolgens met slimme oplossingen meetbaar te verhogen.

Iris Loyalty Manager

Iris Sijm

Jr. Loyalty Manager

Als Junior Loyalty Manager ondersteun ik
bij het reilen en zeilen van programma’s en
campagnes. Daarnaast hou ik mij bezig met
Marketing, Administratie en HR.
Die afwisseling vind ik leuk, geen dag is hetzelfde!

Rob Horsten

Partner

Door te inspireren en begeleiden zet ik mens en omgeving in haar kracht. Dunck is specialist en kennishouder van het eerste uur, daar ben ik enorm trots op. Zo ook op onze opdrachtgevers en medewerkers.

Jouw foto hier?

We zijn regelmatig op zoek naar
nieuw talent om ons team te versterken.
Bekijk snel onze actuele vacatures.
Wie weet ben jij straks
onderdeel van ons team.

Remco Timmer

Loyalty Manager

Als spil tussen de opdrachtgever en onze organisatie coordineer ik alles rondom een Loyalty Programma. Ik krijg ik enorm veel energie effectieve en goed functionerende programma’s.

Start direct met Loyalty Marketing 

Onze oplossingen ondersteunen stuk voor stuk bij het behouden en ontwikkelen van winstgevende klantrelaties. Van inzicht tot strategie. Van creatief concept tot volledige ontzorging bij de uitvoering. Doe nu de gratis Loyalty Scan om te zien waar jouw Loyalty kansen liggen.

Remko Loyalty Consultant

Remko Nooijen

Loyalty Insight Consultant

Organisaties helpen om de attitude en het gedrag van klanten bloot te leggen om zo fact-based te kunnen werken aan loyaliteit. Daar doe ik het voor!

Chrissy Loyalty Consultant

Chrissy Strengers

Loyalty Insight Manager

Het bieden van inzicht is mijn ultieme doel. Ik zoek graag naar de verbanden tussen cijfers en statistieken. Met plezier vertaal ik dit voor jou naar een concreet advies. 

Caspar Vijverberg

Business Development Manager

Geen vraag is mij te gek!
Ik krijg enorm veel energie van het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, zo ga ik graag voor jou op zoek naar de beste oplossing.

Noortje Loyalty Manager

Noortje Aalbers

Loyalty Manager

Wil je een loyaliteitsprogramma opzetten? Ik help je heel graag met de creatie, implementatie en doorontwikkeling. Zo zorgen we samen voor mooie successen!

Heb je een vraag over Loyalty Marketing?

Onze marketing specialisten staan met veel enthousiasme voor je klaar. Stel je vraag aan Dunck en wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. 

Serina Marino

Loyalty Consultant

Als consultant houd ik mij bezig met het ontwikkelen en behalen van de loyalty doelstellingen van onze opdrachtgevers. Ik geloof in een sterke samenwerking, zowel intern als extern!