Specialisten met passie voor loyalty

Wij zijn Dunck! Onze ‘Dunckers’ herken je aan hun gedrevenheid, kennis en een hoog dienstverlenend karakter. Samen met een gezonde dosis passie voor Loyalty behalen we hiermee prachtige resultaten voor onze opdrachtgevers.

Op ons kantoor raken we niet over loyalty uitgepraat en staan we te springen om je te helpen bij jouw loyalty vraagstuk. Met enthousiasme sparren we graag samen over loyalty en kijken we mee welke loyalty oplossingen bij jouw organisatie passen! We kijken ernaar uit om van je te horen!

Ons Team - Dunck

Onze specialisten

Leon Toonen

Sr. Loyalty Consultant

Kom maar op met je vraagstuk! Als marketeer vind ik het te gek om te ontrafelen hoe klantloyaliteit
kan worden verdiend om dit
vervolgens met slimme oplossingen meetbaar te verhogen.

Remko Nooijen

Sr. Loyalty Insight Consultant

Organisaties helpen om de attitude en het gedrag van klanten bloot te leggen om zo fact-based te kunnen werken aan loyaliteit. Daar doe ik het voor!

Kari-Anne Sørensen

Sr. Loyalty Manager

Heerlijk om strategisch en tactisch mee te mogen denken met onze opdrachtgevers om zo samen creatieve en waardevolle oplossingen te vinden voor uitdagende vragen.

Rob Horsten

Partner

Door te inspireren en begeleiden zet ik mens en omgeving in haar kracht. Dunck is specialist en kennishouder van het eerste uur, daar ben ik enorm trots op. Zo ook op onze opdrachtgevers en medewerkers.

Serina Marino

Loyalty Consultant

Als consultant houd ik mij bezig met het ontwikkelen en behalen van de loyalty doelstellingen van onze opdrachtgevers. Ik geloof in een sterke samenwerking, zowel intern als extern!

Jouw foto hier?

We zijn regelmatig op zoek naar
nieuw talent om ons team te versterken.
Bekijk snel onze actuele vacatures.
Wie weet ben jij straks
onderdeel van ons team.

Chrissy Strengers

Loyalty Insight Manager

Het bieden van inzicht is mijn ultieme doel. Ik zoek graag naar de verbanden tussen cijfers en statistieken. Met plezier vertaal ik dit voor jou naar een concreet advies. 

Pim Kamphuis

Loyalty Marketeer

Als Loyalty Marketeer help ik mee aan de implementatie en beheer van verschillende loyaliteitscampagnes en programma’s. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt bij marketing en sales.

Noortje Aalbers

Sr. Loyalty Manager

Wil je een loyaliteitsprogramma opzetten? Ik help je heel graag met de creatie, implementatie en doorontwikkeling. Zo zorgen we samen voor mooie successen!

Moska Poya

Loyalty Insight Manager

Klanten écht begrijpen, dat is mijn doel! Pas wanneer organisaties hun klanten begrijpen, kunnen ze iets voor de klant betekenen. Met plezier analyseer ik data en voer ik diepgaande gesprekken om nuttige inzichten te bieden. 

Alco Woudenberg

Loyalty Consultant

Mijn functie als Loyalty Consultant bestaat uit het adviseren van organisaties en het creëren van concepten op het gebied van loyaliteitsmarketing. De benodigde samenkomst van analytisch vermogen en creativiteit hierin maakt mij erg enthousiast!

Lisanne Kooijmans

Loyalty Marketeer

Het afwisselende karakter en de combinatie van creativiteit en analytisch denken is wat mij enthousiasmeert als Loyalty Marketeer. Ik geloof dat je samen het beste eindresultaat kan behalen!

Kim Vermeulen

Office & Service Manager

Ik verricht mijn werkzaamheden met veel plezier en passie uit. Ik werk graag samen met mijn collega’s en vind een goede werksfeer belangrijk. 

Esra Özkan

Service Manager

Als Service Manager ben ik verantwoordelijk voor de service van onze opdrachtgevers. Ik bewaak de kwaliteit en zorg voor voldoende capaciteit op de serviceafdeling. Mijn werkzaamheden voer ik met veel plezier en passie uit!

Daan van Deursen

Loyalty Consultant

Ik vind het geweldig om met een flinke dosis creativiteit tot waardevolle inzichten en ideeën te komen. Als Loyalty Consultant kan ik me helemaal uitleven op uiteenlopende vraagstukken, om zo samen elke keer iets moois neer te zetten!

Heb je een vraag over Loyalty Marketing?

Onze marketing specialisten staan met veel enthousiasme voor je klaar. Stel je vraag aan Dunck en wij zorgen dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. 

Bedankt voor je inschrijving op
de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Wij zouden je graag wat beter leren kennen. Daarom vragen wij je om aanvullende gegevens in te vullen. Zo kunnen wij berichten personaliseren, relevante content sturen en je gericht uitnodigen voor inspirerende loyalty events

Solliciteren

Doe hieronder snel jouw sollicitatie. Door je gegevens achter te laten weten wij wie jij bent en kunnen wij contact met je opnemen. Binnen 14 dagen nemen wij jouw sollicitatie in behandeling.