Voordeelprogramma

Is het jouw uitdaging om klanten loyaler te maken en hen langer aan jouw merk te verbinden? Wil je loyale klanten belonen met exclusieve voordelen die aansluiten op jouw merk?

Met een voordeelprogramma beloon je loyale klanten van jouw organisatie in de vorm van voordeel, voorrang en voorrecht. Hiermee laat je zien dat je de klanten, abonnees of leden van jouw organisatie waardeert en creëer je een sterkere betrokkenheid met jouw merk. Met een voordeelprogramma krijgen jouw klanten een streepje voor en vergroot je de rationele en emotionele binding.

Ledenvoordeel FNV

Klantbehoud dankzij een voordeelprogramma

Een voordeelprogramma zorgt ervoor dat jouw klanten, leden of abonnees exclusieve voordelen krijgen bij derden, met het doel om bestaande klanten te behouden. De aangeboden deals zijn exclusief en passen binnen jouw merkwaarden.

Een voordeelprogramma kan worden uitgebreid met andere beloningsvormen. Je kunt hierbij denken aan voorrecht waarbij een actie alleen voor jouw loyale klanten, leden of abonnees worden georganiseerd. Ook kan voorrang worden toegevoegd aan het voordeelprogramma. Als loyale klant, abonnee of lid krijg je dan voorrang op speciale acties

Opzetten van een loyalty programma

Een voordeelprogramma van loyalty specialist Dunck zorgt ervoor dat je bouwt aan klantbehoud, klantrelaties en klantkennis. Wij helpen jou met het opstarten van een voordeelprogramma waarmee de loyaliteit van je klant echt wordt verhoogd. Samen brengen wij eerst de relevante doelstellingen van jouw loyaliteitsprogramma in kaart.

Vervolgens ontwikkelen we samen de uitstraling en stellen we het verzilvermodel, communicatiemiddelen, de acceptatiepunten en niet onbelangrijk het financieel model op. Aansluitend kunnen wij als loyalty specialist het voordeelprogramma voor je implementeren en beheren. Door middel van succesmetingen blijven we samen met jou de campagne sturen en doorontwikkelen om samen de beste resultaten te behalen voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten.

voordeelprogramma
loyalty programma

Voordeelprogramma platform van Dunck

Dunck biedt voor jouw voordeelprogramma de technologische basis met het Dunck loyalty platform. In het loyalty platform heb je een volledig inzicht in de deelnemers van je voordeelprogramma. Hierop kun jij als marketeer eenvoudige segmentaties toepassen en aanvullende marketingcampagnes samenstellen. Zo verhoog je de interactie met jouw merk en de klantloyaliteit.

Het platform geeft de marketing- en salesafdeling de tools in handen om klantdata te verzamelen, klantinzichten te verkrijgen en effectieve multi-channel campagnes in te richten. Op deze manier wordt ook jouw voordeelprogramma een succes, met het doel om bestaande klanten te behouden!

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Loyaliteitsprogramma B2C

Vakbond FNV wilde een loyaliteitsprogramma gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het doel: de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten. Wij ontwikkelden en implementeerden Ledenvoordeel FNV. Een loyaliteitsprogramma waarbij leden continu voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor loyaliteit meten, evaluatie en doorontwikkeling van het customer loyalty programma.

Inmiddels is 85% van de leden bekend met het loyaliteitsprogramma en de voordelen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Dunck: dé voordeelprogramma specialist

Wij zijn sinds 2002 de meest complete aanbieder van Loyalty Marketing oplossingen in Nederland. We verzorgen complete loyaliteitsprogramma’s en -campagnes. Van creatief concept tot en met implementatie en beheer voor alle soorten van loyaliteitsprogramma’s, zoals een spaarprogramma. Onze opdrachtgevers zijn actief in veel verschillende sectoren en hebben diverse doelgroepen, van klant tot donateur, van lid tot abonnee. Dit brede track record stelt ons in staat meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken voor een succesvol loyalty programma!

Waarom starten met een voordeelprogramma?

  • Beloon loyale klanten in de vorm van voordeel, voorrang en voorrecht
  • Vergroot merkwaarde door de inzet van een voordeelprogramma
  • Vergroot het aantal loyale klanten en bouw aan klantbehoud
  • Een instrument om sterkere betrokkenheid met jouw merk te creëren

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd:

Wil jij ook meer loyale klanten?

Ben je op zoek naar een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma? Neem dan contact met ons op. 

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens. Meer weten? Bekijk ons privacystatement.

ambassadeur campagnes

Meer over voordeelprogramma's

Lees hier alles wat je moet weten over een voordeelprogrammaprogramma van Dunck.

Je wilt een goed voordeelprogramma maken voor het genereren van loyale klanten.  Dunck helpt jou als loyalty specialist met het opstarten van een voordeelprogramma. Hiermee zorgen wij er samen voor dat je bouwt aan klantbehoud, klantrelaties en klantkennis.

Het Dunck voordeelprogramma platform is een innovatief platform waarbij je volledig inzicht krijgt in de deelnemers van je voordeelprogramma. Met het loyalty programma platform wordt het mogelijk om snel en eenvoudig een voordeelprogramma te ontwikkelen en implementeren. Zo verhoog je de interactie met jouw merk en de klantloyaliteit.