Loyaliteitsprogramma B2B

Loyaliteitsprogramma B2B

Ben jij op zoek naar een B2B loyaliteitsprogramma dat zorgt voor loyale klanten? Dunck ontwikkelt, implementeert en beheert succesvolle loyaliteitsprogramma’s voor de B2B. Onze programma’s zorgen aantoonbaar voor meer klantinzicht, nieuwe klanten, hogere klantwaarde en meer engagement.

Herken jij een van de volgende loyalty uitdagingen?

Indirect verkoopkanaal

Direct verkoopkanaal

Wij lossen jouw uitdagingen op!

B2B loyalty specialist Dunck helpt jou met het ontwikkelen, implementeren en beheren van een succesvol B2B loyaliteitsprogramma. Samen met jou zorgen wij voor een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma. Jouw loyaliteitsprogramma wordt volledig afgestemd op de businesscontext van jouw organisatie en sluit dus naadloos aan op de unieke uitdagingen waar jouw organisatie voor staat. Van creatief concept tot implementatie, en van beheer tot structureel stimuleren van klantloyaliteit. Wij staan voor je klaar.

Onze B2B Loyaliteitsprogramma oplossingen

Als loyalty specialist bieden wij allerlei soorten B2B loyaliteitsprogramma’s aan. De onderstaande loyaliteitsprogramma’s behoren tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

Een loyaliteitsprogramma dat direct gewenst gedrag stimuleert door het sparen van punten.

Een loyaliteitsprogramma gericht op merkbeleving en engagement, dat wordt gedreven door voordeel, voorrang en voorrecht.

Deze bedrijven gingen je voor:

Onze bewezen en succesvolle aanpak

Van tekentafel tot succes in de praktijk. Zo zorgen wij voor een onderscheidend en succesvol B2B loyaliteitsprogramma.

Analyse

Onze aanpak start met het verkennen van de huidige wereld. Dit zorgt voor de juiste inzichten om het B2B loyaliteitsprogramma op te baseren. Een onderscheidend en succesvol programma sluit naadloos aan bij de organisatie, doelen, markt en natuurlijk jouw klanten.

Concept

Op basis van alle inzichten, ideation en jarenlange ervaring werken we in deze fase het Loyalty Concept uit. Het concept omvat alle elementen die voor een succesvol B2B loyaliteitsprogramma zorgen. We zorgen voor een optimale klantbeleving en maximaal resultaat.

Creatie

Van concept naar praktijk begint bij creatie. Wij ondersteunen bij de ontwikkeling van alle benodigde onderdelen. Denk aan het uitwerken van aansprekende communicatie middelen. Van design tot uitgewerkte websites, campagnes of content. Dunck ontzorgt waar nodig.

Implementatie

De implementatie is vaak technisch van aard. Wij zorgen ervoor dat je het beste haalt uit beschikbare technologieën. Waar mogelijk door efficiënt gebruik te maken van jouw eigen systemen in combinatie met ons MyLoyalty Platform. Dunck regelt het voor je.

Support

Om het maximale uit jouw B2B loyaliteitsprogramma te halen bieden we ondersteuning in de dagelijkse praktijk. Zo kun je er op vertrouwen dat alles gaat zoals het hoort.Van strategisch meedenken, de volledige operationele uitvoering, succesmeting en doorontwikkeling. Dunck is er altijd voor je.

MyLoyalty: Hét instrument voor loyale klanten

Ons innovatieve platform is ontwikkeld voor de ondersteuning van ieder type loyaliteitsprogramma. Het platform bestaat uit verschillende modules die jou als marketeer in staat stellen om de hedendaagse loyalty uitdagingen te overwinnen.

Ons platform ontsluit een nieuw marketingkanaal van waaruit je met klanten kunt communiceren. Het biedt tools om waardevolle klantinzichten te verzamelen en klantgedrag met slimme campagnes heel gericht te stimuleren. Het voegt onderscheidende waarde toe aan de klantbeleving en verstevigt de klantrelatie.

Bovendien kan het platform eenvoudig geïntegreerd worden in jouw bestaande ICT landschap. Kortom, met MyLoyalty ben je klaar voor de toekomst.

Spaarprogramma Solar Nederland

Case: Spaarprogramma Financial Lease

Financial Lease - B2B Spaarprogramma

FinancialLease.nl is een financiële dienstverlener in de automotive-wereld. Zij werkt nauw samen met autobedrijven en hun autoverkopers.

Onze uitdaging was om een aansprekend spaarprogramma te realiseren voor autoverkopers en hierbij te ontzorgen bij de technische oplossing, marketing automation, cadeau fulfilment en doorontwikkeling van het programma.

Dunck ontwikkelde Lease Credits. Een aansprekend en onderscheidend spaarprogramma dat zorgt voor meer financieringsaanvragen.

Om het programma levendig en aantrekkelijk te houden wisselt het cadeau assortiment, organiseren we regelmatig tijdelijke puntenacties en haken we met creatieve e-mailcampagnes in op speciale momenten.

Wil jij ook aan de slag met een B2B loyaliteitsprogramma?

Wij zorgen voor een uniek en onderscheidend B2B Loyaliteitsprogamma. Neem contact met ons op. 

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens. Meer weten? Bekijk ons privacystatement.

ambassadeur campagnes

Meer weten? Bekijk ons loyalty marketing blog

Onze loyalty specialisten delen graag hun kennis en ervaringen op het gebied van B2B Loyaliteitsprogamma’s. Bekijk snel onze blog. Dé plek om informatie en de laatste inzichten te krijgen over loyaliteitsprogramma’s en klantenbinding. 

Of bekijk onze downloads

Wij delen graag onze kennis. Bekijk onze e-books, whitepapers en andere handige tools. We helpen jou graag meer inzicht te krijgen in loyaliteitsprogramma’s en klantenbehoud!